.

.

12ШТ Играта-гривна Калмар Pop Fidget Toy, гривни за облекчаване на стреса Fidget-това на играчки за момичета и момчета, както и идеална сувенири за партита на Коледа, Деня на б?

12ШТ Играта-гривна Калмар Pop Fidget Toy, гривни за облекчаване на стреса Fidget-това на играчки за момичета и момчета, както и идеална сувенири

BGN 1.33
Продукти

【Модерен поп-гривна】 Гривна-непоседа разработен на базата на телевизионен сериал 2021 година, интересен cartoony дизайн, мек материал, без мирис, здрави, удобни в чорап, регулируеми по дължина и може да се регулира в съответствие с реалната ситуацияПовечето деца и възрастни могат да ги носят и двете страни могат да бъдат многократно преса. 【Декомпрессионный гривна】 Популярната играчка-непоседа попърс има 3 различни стила, благодарение на които вие ставате център на внимание в тълпата, когато не си.Тези гривни с играчки-непоседами могат ефективно намаляване на тревожността и стреса, като кликнете върху тях и издавайки хлопающий звук.Тревожност и стрес при деца и възрастни с аутизъм, като им помагат да се възстанови настроение и да се отпуснете мозъка си. 【Високо качество и БЕЗОПАСНОСТ на】Силиконови гривни pop изработени от висококачествени силиконови материали.Повърхността е гладка, материал мек и лесен за почистване, удобен в чорап, безопасен и вкус, неограничено ползване, гума, устойчива на износване, той може да дърпа по всяко време, без деформация, водоустойчив, може да се почистват и той е сигурен, децата могат да се купуват с увереност. 【ЛЕСНО да се ЗАЕМЕ】Играчка Bubble wristband лека и преносима, може да се носи като гривна, която ще ви донесе удоволствие по всяко време и на всяко място.Може да се носи в ръка или в джоба си за игра по всяко време и на всяко място.Всичко това може да се използва за партита, къмпинг, училища, офиси и т. Проведе на скучно време в очакване на автобуса или в асансьора.Просто трябва да се облича си в ръката като гривна, бутона и да кликнете върху балона, за да започне играта. 【Сувенири за партита】 Колоритен външен вид е много красива и привлекателна.Това е идеалната сувенири за партита за деца и възрастни.Това е много подходящ за Хелоуин, Коледа, Деня на благодарността, на партито по повод рождения ден и семейни събирания.Това може да привлече вниманието им, да ги свали напрежението и натиска, стимулира интереса им. 【Модерен поп-гривна】 Гривна-непоседа разработен на базата на телевизионен сериал 2021 година, интересен cartoony дизайн, мек материал, без мирис, здрави, удобни в чорап, регулируеми по дължина и може да се регулира в съответствие с реалната ситуация.Повечето деца и възрастни могат да ги носят и двете страни могат да бъдат многократно преса. 【Декомпрессионный гривна】 Популярната играчка-непоседа попърс има 3 различни стила, благодарение на които вие ставате център на внимание в тълпата, когато не си.

R

Продукти в категория