.

.

BESTonZON Подложка за мивки Течен Подложка хладилник Подложка за хладилника Подложка за чекмедже на хладилника Под мивката Тиган Под Кухненската мивка Подложка Грязе?

BESTonZON Подложка за мивки Течен Подложка хладилник Подложка за хладилника Подложка за чекмедже на хладилника Под мивката Тиган

BGN 3.00
Продукти

ПОДЛОЖКА ПОД МИВКАТА - Мат може да бъде не само под мивката в шкаф, но и под друго домакинството оборудване, в непосредствена близост до съоръжения и полЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА КУХНЕНСКА МИВКА - богат на функции, ,, непромокаеми, ,,, които предпазват мебелите и подобряване на качеството на живот.ТАВА ЗА СЪБИРАНЕ на КАПКИ под МИВКАТА - Мат бързо изсъхва, идеални за дома и кухнята.ВОДОУСТОЙЧИВ МАТ ПЛОТ - просто изрежете с ножици до желания размер и поставете под шкаф или мивка.ПОДЛОЖКА ЗА КУХНЕНСКИ ШКАФ - Долен лигавицата има противоскользящими и затегнати функции.ПОДЛОЖКА ПОД МИВКАТА - Мат може да бъде не само под мивката в шкаф, но и под друго домакинството оборудване, в непосредствена близост до съоръжения и пол.ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА КУХНЕНСКА МИВКА - богат на функции, ,, непромокаеми, ,,, които предпазват мебелите и подобряване на качеството на живот.ТАВА ЗА СЪБИРАНЕ на КАПКИ под МИВКАТА - Мат бързо изсъхва, идеални за дома и кухнята.ВОДОУСТОЙЧИВ МАТ ПЛОТ - просто изрежете с ножици до желания размер и поставете под шкаф или мивка.ПОДЛОЖКА ЗА КУХНЕНСКИ ШКАФ - Долен лигавицата има противоскользящими и затегнати функции.Пратката включва 1 x подложка под мивката Особености -Материал : кухненски подложка под мивката от полиестерни влакна -Цвят : черен поднос под мивката -Размер : 74,00 X61,00 X0,20 см/29,08 X23,97 X0 мат плот. - Подложка за кабинет също така си маса чиста по време на хранене.Освен това, инсталирането е много лесно, просто поставете подложка в хладилник, за да използвате възглавница за мивки. - Подложка под мивката може да се постави в гардероба, чекмеджето и така нататък и поддържане на чистотата на възглавницата на кухненски шкаф. - Продуктът е подходящ за рафтове, чекмеджета, бюра, нощни тумбочек, шкафове за обувки и др моющийся подложка за кабинет. - Мат бързо изсъхва, е подходящ за облицовка на домашни и кухненски шкафове. - Многофункционални, , , , , , подложки за кухненски мивки, които предпазват мебелите и подобряване на качеството на живот.Информация за стоки с Кухненски подложка за хладилник Произведен от висококачествени материали издръжлив и антипригарный. мат от стъклени влакна, Подходящи за всяко място, като кухня, всекидневна, спалня и т.

R

Продукти в категория