.

.

DDOY а обувките стойка за кабинет Стабилен Органайзер за обувки за антре Трайни Отделно Стоящи Обувные багажник Спестяване на пространство Градинска а обувките сто?

DDOY а обувките стойка за кабинет Стабилен Органайзер за обувки за антре Трайни Отделно Стоящи Обувные багажник Спестяване на пространство

BGN 3.00
Продукти

В штабелируемом склад се съхранява до 30 чифта обувкиС проста конструкция, но в същото време изключително практични и функционални.Това ще ви помогне лесно да намерите подходящата обувки и ще попречи на отнимающие много време търсене на пропавшей обувки целия си дом.Изработен от превъзходни материали, тя е здрава и надежден за дълга употреба.Той е лесен за инсталиране и почистване.Това е чудесен рафтове за съхранение на вещите в дома има вратата, коридор и килер.Дръж си обувки в ред и махнете я от пода с помощта на тази поставка за обувки. Вид на стоката : Поставка за обувки 2. Размери : (36,4 x 12,2 x 50) " / (92,5 x 31 x 127) см (Д x Ш x В) 4. Подреждане : 6 слоя 5. Дизайн : спестяване на пространство 6. Характеристика : Лесно става 7. Подходящи за : къща, хотел, офис и т. Стил : casual е на Помещение включва : 1 х стойка за обувки.

R

Продукти в категория