.

.

4 Листа Коледни Стикери за Дизайн на ноктите 5D Релеф на Зимните Стикери за нокти под формата на Снежинки, Релефни, за да проверите за Дизайн на Ноктите, Самозалепващ?

4 Листа Коледни Стикери за Дизайн на ноктите 5D Релеф на Зимните Стикери за нокти под формата на Снежинки, Релефни, за да проверите за

BGN 0.33
Продукти

❄️【5 D Стикери за нокти с релефни】 Тези 5 D стикери за нокти с шарени снежинки са пълни с трехмерности, показват ви най-истинските усещания и придават на ноктите елегантен и уникален, модерен и нестандартен изглед към зимното парти!Направи си сам създава своя изискан интериор за нокти ?【Безопасен материал】 5d стереоскопични етикети за дизайн на ноктите под формата на снежинки, с релефни стикери за нокти са изработени от екологично чисти материали, нетоксични, не са ограничени до някаква кожата и безопасни за употреба.Подходящ за всички приятелки, които искат да създават красиви нокти. ☃️【Лесна употреба】 Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти, дори ако сте начинаещи в нийл-арта.Просто използвайте пинсети, за да отклеить самозалепващи стикери за нокти и залепете този стикер на своите нокти.Можете също така да ги покрие горния слой, за да са красиви етикети прослужили по-дълго. ❄️【Коледен дизайн нокти с ръце】 : чудесно за създаване на уникални коледни дизайн нокти.Насладете се на създаването на уникални красивите празнични дизайн ноктите заедно със семейството си и приятели.Насладете се на това приятно занимание с тях!. ?【Широко приложение】 Тези 5 D коледни стикери са толкова лесни за нанасяне, че можете да стик за различни гладка повърхност, по своему, като например мобилен телефон, поздравителни картички, албум за албуми, книги и много други, което Коледа по-празничен вид. Натурален и полезен материал, можете да го използвате безопасно. Красиви и сладки модели скрашивают скучни цветове в ежедневния живот. Отличен за голи нокти, акрилни нокти, естествени нокти или режийни нокти. Насладете се на прекрасни дизайнами нийл арт със собствените си ръце и създайте свои собствени стилове на ноктите.Материал : Пластмаса/хартия.Видове : 5 D Акрилна Стикер за нокти с надпис.Стилове : Коледни Стереоскопични стикери за нокти с релефни.Модел : Снежинка.Съдържание на пакета : . 4 x Коледни 5 D стикери за нокти с релефни.Как да използвате : . Нанесете основен слой и изчакайте пълното му изсъхване. Изберете основен цвят, който ви харесва, и нанесете го върху ноктите, след което изчакайте, докато не изсъхне на 90%. Внимателно отстранете подготвената стикер пинсети, нанесете я на ноктите и натиснете.

R

Продукти в категория