.

.

60 БР. Кабелни Връзки за многократна употреба с една кука и линия, Многофункционална Регулируема 6-Инчов Кабелни Превръзки за управление на кабели, Кабелни ленти за ?

60 БР. Кабелни Връзки за многократна употреба с една кука и линия, Многофункционална Регулируема 6-Инчов Кабелни Превръзки за

BGN 4.66
Продукти

【60 БР самозалепващи връзки】 - Направете дома си чисти и красивиВ сравнение с пластмасови кабелни стяжками, тези самокрепящиеся на основата не на резитба след завършване на прическата. 【ЗДРАВ】- Наскоро обновен найлонови кабелни ленти могат да се използват при температури от -40 до 140 ° F / относителната влажност на въздуха е 0% - 100% , а те все още остават гъвкави, за защита на кабелите от повреди или отслабване. 【За многократна употреба】- всяка велкро-шнуре има около 3200 малки куки, след 1000-кратно използване в теста около 2800 куки все още остават лепкава и работят нормално. 【МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 - Тези обвязочные замазки са идеалното крепежом за организиране на кабела, контрол на кабели.И дори можете да ги използвате, от край до край, за да се обвърже по-големи изделия. 【Следпродажбено обслужване】 - Нашите продукти се предлагат с доживотна гаранция и приятелско обслужване на клиенти, за да помогне с всякакви проблеми.

R

Продукти в категория