.

.

Устройство за стопяване на восък LINSHRY за производство на свещи, Големи електрически котел за стопяване восък с капацитет 5 клапана на цилиндър, с удобен накрайник з?

Устройство за стопяване на восък LINSHRY за производство на свещи, Големи електрически котел за стопяване восък с капацитет 5

BGN 39.66
Продукти

【Капацитет 5 Qts】 Този уред за стопяване на восък може да се стопи на максимум 8 паунда свещ восък за един път, което се равнява на производството на около 10-20 броя свещи по 8 грама за път, което значително намалява времето за направата на свещи 【Добре обмислен улей за стопяване на восък】 Нашия улей за стопяване на восък за свещи оборудван с къси кранове за лесно освобождаване на восък и лесно почистване, а брызгозащищенное о-пръстен гарантира, че той не протечет, за улесняване на процеса на производство на свещи. 【Бързо загряване и защита от прегряване】 Нашата електрическа воскоплавилка може да загрява за секунди, 3 кг соев восък расплавятся за около 5 минути при температура 90 ℃ / 194 ° С. И когато той достигне установената температура, той изключва бутона за отопление. 【Безплатна настройка на температурата】 Бърза и удобна функция за контрол на температурата, контрол на температурата плавильщика свещ от восък може да се регулира от 30℃-110℃/ 86℉-230℉, за да отговори на изискванията за производство в различни восках, като : соев восък, кокосов орех и восък, пчелен восък, jelly восък и т. 【Специален комплект за направата на свещи】 Сме включили гърне за леене на свещи в 43 грама, 1 супена лъжица за разбъркване с дълга дръжка и четка за носа от 5 бр. (почистете чучур), които са отлично средство за производство на свещи, всичко това ще ви помогне да получите отличен опит за направата на свещи.Расплавитель восък LINSHRY 10 Qts за направата на свещи.

R

Продукти в категория