.

.

Играчка за кучета ZZMY, Играчка за дъвчене на кучетата, Гумена Играчка топка, която Може да се постави В храни, устойчивостта на укусам, подходящи за големи, средни и м?

Играчка за кучета ZZMY, Играчка за дъвчене на кучетата, Гумена Играчка топка, която Може да се постави В храни, устойчивостта на укусам,

BGN 56.75
Продукти

【Дизайн на външния вид на】 Дизайн на външния вид на пръстен на барабана, комбинация от гума и пластмаса, повишава устойчивостта на детски играчки, укусам; умерено мека, гъвкава и не травмирует зъби; 【Дизайн ноктите】 Креативен дизайн на ноктите, който създава ефект на смилане на зъбите и ефективно почиства зъбен камък куче, което прави зъбите на кучето по-бели и по-здрави;. 【Дизайн преминаващ храна】 Можете да поставите храната в средата на играчки, за да привлече я към играта и да се постигне ефект на активното почистване на зъбите на кучето;. [Развитието на отношенията] Ако сте заети с всеки ден, и вие нямате време да си поиграете с него и вие искате да подобрите отношенията си, купете за себе си няколко кучета; той може да играе с него, вместо вас, за да ви отношения са се развили по-нататък;. [Наздраве] Някои кучета обикновено са мързеливи и не обичат физически упражнения, което води до затлъстяване, което сериозно се отразява на здравето им.Играчки - най-добрият подарък за тях.Една добра играчка може да им помогне да бъдете здрави. 【Дизайн на външния вид на】 Дизайн на външния вид на пръстен на барабана, комбинация от гума и пластмаса, повишава устойчивостта на детски играчки, укусам; умерено мека, гъвкава и не травмирует зъби;. 【Дизайн ноктите】 Креативен дизайн на ноктите, който създава ефект на смилане на зъбите и ефективно почиства зъбен камък куче, което прави зъбите на кучето по-бели и по-здрави;. 【Дизайн преминаващ храна】 Можете да поставите храната в средата на играчки, за да привлече я към играта и да се постигне ефект на активното почистване на зъбите на кучето;. [Развитието на отношенията] Ако сте заети с всеки ден, и вие нямате време да си поиграете с него и вие искате да подобрите отношенията си, купете за себе си няколко кучета; той може да играе с него, вместо вас, за да ви отношения са се развили по-нататък;. [Наздраве] Някои кучета обикновено са мързеливи и не обичат физически упражнения, което води до затлъстяване, което сериозно се отразява на здравето им.Играчки - най-добрият подарък за тях.Една добра играчка може да им помогне да бъдете здрави.Категория на продукта : Кусачие играчки Материал : гума Тегло : 75 г Характеристики : Малки тъмно сини, големи, тъмно сини, малки лилави, по-големи лилави Приложими обекти : Куче Характеристики : коренните зъби.

R

Продукти в категория