.

.

VEFSU Персонализирани Колие за кучета с три реда малки следи с кристали, Колие за домашни любимци, Регулируеми размери, Малки, Средни и Големи, за Момичета и Момчета, Н?

VEFSU Персонализирани Колие за кучета с три реда малки следи с кристали, Колие за домашни любимци, Регулируеми размери, Малки, Средни

BGN 48.53
Продукти

Материали колиета с малки следи от кучешки лапи - 100% мед с високо съдържание на мед, за да приключи всичко колие за момичета кучетаЛесно, дышащее и благоприятно за кожата колие за кучета.Това е меко колие за кучета ще осигури комфорт на Вашето куче.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН Уникален дизайн, идеален за демонстрации за красота и индивидуалност на вашето кученце или като подарък куче, вместо обикновен черен или червен, колиета, което виждате навсякъде. 3 Регулируеми размера колиета с малки следи от : Малката регулируема дължина 7,7 "+ 3,3", средната регулируема дължина 9,6 "+ 3,3", голяма регулируема дължина 11,6"+ 3,3". Материали колиета с малки следи за кучета : 100% мед с високо съдържание на мед, за да приключи всичко колие за момичета кучета.Лесно, дышащее и благоприятно за кожата колие за кучета.Това е меко колие за кучета ще осигури комфорт на Вашето куче.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН Уникален дизайн, идеален за демонстрации за красота и индивидуалност на вашето кученце или като подарък куче, вместо обикновен черен или червен, колиета, което виждате навсякъде. 3 регулируеми размера колиета с малки следи от Малка регулируема дължина 7,7"+ 3,3", средната регулируема дължина 9,6"+ 3,3", голяма регулируема дължина 11,6"+ 3,3". Пратката включва : 1 бр. колие с малки следи от куче Размер : S, M, LМатериал : мед Име на продукта : колие с малки следи от собакцвет : както е показано на снимката Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е 1-3 виж.

R

Продукти в категория