.

.

Abaodam Бала Презрамка, Превръзка На Главата, Комплект Аксесоари За Коса, Сатен Комплекта Дрехи, Декорация за Абитуриентски партита, Зона за Бакалавър, Зона за Абитури?

Abaodam Бала Презрамка, Превръзка На Главата, Комплект Аксесоари За Коса, Сатен Комплекта Дрехи, Декорация за Абитуриентски партита,

BGN 1.00
Продукти

Рафтинг, СатенГРАДУИРОВАННЫЙ ДЕКОР за коса - Уникален дизайн на фигурата, те могат да си выпускную церемония по-атрактивни и специални.ДЕКОРАЦИЯ за АБИТУРИЕНТСКИ ПАРТИТА - Можете да изпратите комплект за бала на короната и колан на своите приятели-възпитаници, и това им е много да се хареса.Комплект ПРИНЦЕСА за бала - Размер колан е подходящ за повечето хора, а короната grad има подходящ размер, който ви е удобен за носене. АБИТУРИЕНТСКИ бижута 2023 г. - Колан за бала I е изработен от здрав сатен-плат и украсена с блестящи букви и модели, за да ви направи привлекателен, елегантен и очарователен.ПОДПОРИ за АБИТУРИЕНТСКИ PHTO - Сатен, зона за бала Можете да изпратите комплект за бала на короната и колан на своите приятели-възпитаници, и това им е много да се хареса.Градуированная коронката има дизайн гребени, така че може да бъде сигурно фиксиране на косата, като не позволява тя да бъде лесно да се промъкнат.ГРАДУИРОВАННЫЙ ДЕКОР за коса - Уникален дизайн на фигурата, те могат да си выпускную церемония по-атрактивни и специални.ДЕКОРАЦИЯ за АБИТУРИЕНТСКИ ПАРТИТА - Можете да изпратите комплект за бала на короната и колан на своите приятели-възпитаници, и това им е много да се хареса.Комплект ПРИНЦЕСА за бала - Размер колан е подходящ за повечето хора, а короната grad има подходящ размер, който ви е удобен за носене. АБИТУРИЕНТСКИ бижута 2023 г. - Колан за бала I е изработен от здрав сатен-плат и украсена с блестящи букви и модели, за да ви направи привлекателен, елегантен и очарователен.ПОДПОРИ за АБИТУРИЕНТСКИ PHTO - Сатен, зона за бала Можете да изпратите комплект за бала на короната и колан на своите приятели-възпитаници, и това им е много да се хареса.Короната Grad е с дизайн с расческами, така че може да бъде сигурно фиксиране на косата, не позволява лесно да се промъкнат. Пратката включва 1 × зона 1 × короната Особености -Комплект от колан и корона - незаменим аксесоар за вашия абитуриентски церемонии, абитуриентски диадеми и абитуриентски колан Sash2023.73 X0 клас подаръци за възпитаниците 2023 година. -Материал : сплав, сатенени аксесоари за партита - Произведен от висококачествени материали издръжлив и еластичен, абитуриентски колан лесно и удобно да се носят като декорация за абитуриентски бал.

R

Продукти в категория