.

.

Starwars Обичай Голяма Подложка за клавиатура / мишка, Подложка за офис маса, Тенис на мат с Двойна употреба за дома или офиса (400 мм 800 мм 3 мм)

Starwars Обичай Голяма Подложка за клавиатура / мишка, Подложка за офис маса, Тенис на мат с Двойна употреба за дома или офиса (400

BGN 0.67
Продукти

Обичай големи подложки за мишки Star Wars за домашен / офис употреба за всички фенове на Star WarsДостатъчно голям, за да настанят на масата клавиатура, поставка за ръце и мишка.Предпазва вашите неща на масата.Идеалният размер на 400 mm * 800 mm * 3 mm. устойчива на плъзгане гумена основа, ярък цвят и печат с висока разделителна способност.Обичай големи подложки за мишки Star Wars за домашен / офис употреба за всички фенове на Star Wars.Достатъчно голям, за да настанят на масата клавиатура, поставка за ръце и мишка.Предпазва вашите неща на масата.Идеалният размер на 400 mm * 800 mm * 3 mm. устойчива на плъзгане гумена основа, ярък цвят и печат с висока разделителна способност. - Обичай големи подложки за мишки "Междузвездни войни" за домашен / офис употреба. - Голям И е идеалният размер (от 400 mm * 800 мм * 2 mm) за покриване на пространство за пълен размер клавиатура и мишка, осигуряване на достатъчно места за професионални игри или за работа в офис, този пълен тенис на подложка за мишка. - Устойчива на плъзгане гумена основа : супер удобна устойчива на плъзгане гумена основа с дебелина 3 мм, ефективно предпазва удължен подложка за мишка от подхлъзване. - ТЪНКИ прошитые КРАЙ Нашия подложка за мишка оборудван с трайни прошитыми ръбове, предотвращающими на износване и дегуммирование подложка за мишка.Това също подобрява естетиката и продължителността на живота на подложка за мишка. - Съсредоточете се върху качеството Благодарение на използването на тъканната повърхността двойна тъкат подложка за мишка става по-гъста и гладка, а технологията на висока точност печат повишава ограничаване на изображения. -Устойчива на плъзгане гумена основа, ярък цвят и принт с висока разделителна способност - Материал от естествен каучук, Благодарение на използването на высокоэластичного материал от естествен каучук този удължен подложка за мишка, ще ви осигури максимален комфорт при използване.

R

Продукти в категория