.

.

Скандинавска Триъгълни Дървени рафта Декорация на Дома Стените Полк Украса на Хола, с монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Багажник за изложбата на стокит?

Скандинавска Триъгълни Дървени рафта Декорация на Дома Стените Полк Украса на Хола, с монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Багажник

BGN 0.33
Продукти

За изложбени вази, книги, малки изображенияРафтове ще направят вашата стена/стая е зашеметяваща, ще я звезден и уютен вид. както и сдържан вид, гладки ръбове, неутрален или ретро декор.дърво за по-дълъг срок на експлоатация. лесна инсталация.За изложбени вази, книги, малки картини, Рафтове ще направят вашата стена/стая е зашеметяваща, придават й звезди, уютен и дискретен външен вид, сгладят край, неутрален или ретро декор на дърво за по-дълъг срок на експлоатация лесен за инсталация, Създаване на чисто място за закачалки за палта и шапки в коридора, антрето, спалнята или офиса Материал : дърво Размер : 39 см / 15,3 "* 23 см / 9 " Mailto включва : 1 * срок на годност (без оглед на други демонстрационни продукти) Забележки : 1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета на изображението. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж.

R

Продукти в категория