.

.

GORGECRAFT 6 бр 3 Размера Дървена Мини Чанта За Плетене на една Кука Дъното на Кръгла Форма Празна Кошница за Плетене на една Кука От Масивна Дървесина Основите на Аксесо?

GORGECRAFT 6 бр 3 Размера Дървена Мини Чанта За Плетене на една Кука Дъното на Кръгла Форма Празна Кошница за Плетене на една

BGN 0.33
Продукти

❤ [Висококачествено дърво] : на Дъното мини-дървена чанти за плетиво на една кука изработени от висококачествена дървесина, която е стабилна, недеформируемой, идеален аксесоар за ръчно плетене на една кука рамка за чанти] : Комплект за плетене на кошници се предлага в 3 различни размера, като всеки размер на 2 бр., 1,57 инча /40 мм, 2,34 инча /59,5 мм, 3,13 инча / 79,5 мм. може да отговори на вашите различни нужди в рукоделии. ❤[ГЛАДКА] : Повърхността на основите на кошници за плетене на една кука е внимателно да се полира, с плавни линии, може да бъде раскрашена, боядисана или е украсена с любимите си цветове. ❤[ЛЕКОТА ПРИ РАБОТА] : Дупки с еднакъв размер и без чеп, през дупките могат да бъдат до конец прежда или тъкани на въже, за да се свържете с дървена основа. Лесно произведени, не изисква сложни действия, е подходящ за начинаещи. ❤[Многократно използване] : идеален за направата на чанти за плетиво на една кука тъкани чанти, чанти през рамо, раници, чанти за домашни любимци, чанти посланици, стопански чанти, клатчей, сламени плажни чанти и т. GORGECRAFT 6 бр, 3 размера, мини-дървена чанта за плетене на една кука, на дъното на кръгла форма, заготовки от масивна дървесина, рамка за кошници за плетене на една кука, за да проверите за производство на кошници със собствените си ръце(1.13 ") в диаметър Марка : GORGECRAFT Материал : дърво Характеристика : ❤ [Висококачествено дърво] : на Дъното мини-дървена чанти за плетиво на една кука изработени от висококачествена дървесина, която е стабилна, недеформируемой, идеален аксесоар за ръчно плетене на една кука. ❤[ГЛАДКА] : Повърхността на основите на кошници за плетене на една кука е внимателно да се полира, с плавни линии, може да бъде раскрашена, боядисана или е украсена с любимите си цветове.Размери : ❤ [6 бр. рамка за чанти] : Комплект за плетене на кошници се предлага в 3 различни размера, като всеки размер на 2 бр., 1,57 инча /40 мм, 2,34 инча / 59,5 мм, 3,13 инча / 79,5 мм. може да отговори на вашите различни нужди в рукоделии.

R

Продукти в категория