.

.

Кутия за Контактни Лещи Salmue, Калъф За Накисване на Контактни Лещи 6шт, Преносим Пластмасов Комплект За Грижа За очите С Мрамор Модел (розов)

Кутия за Контактни Лещи Salmue, Калъф За Накисване на Контактни Лещи 6шт, Преносим Пластмасов Комплект За Грижа За очите

BGN 23.89
Продукти

Изработен е от PVC, в екологично чист и нетоксичен малък размер, напълно функционален, удобен за вас да използвате.Може да помогне да запазите вашите контактни лещи, чисти и прозрачни. малък размер и леко тегло, лесно да ги носите със себе си и да се почистват.Вътре има вградено огледало, пръчка за носене на контактни лещи, пинцети и бутилка с разтвор.Изработен е от PVC, в екологично чист и нетоксичен. малък размер, напълно функционален, удобен за вас да използвате.Може да помогне да запазите вашите контактни лещи, чисти и прозрачни. малък размер и леко тегло, лесно да ги носите със себе си и да се почистват.Вътре има вградено огледало, пръчка за носене на контактни лещи, пинцети и бутилка с разтвор.Това продуктът е произведен от PVC-материал, лесно и малко.В случай, са огледало, флакон с течност за грижа, двойно съединителната кутия, пръчка и пинсети.Това е вашият добър помощник за поддържането на чистотата на контактни лещи.Характеристики : 1. Изработен от PVC, зелен, екологичен и нетоксичен. Малък размер, напълно функционален, удобен за вас да използвате. Може да помогне да запазите вашите контактни лещи, чисти и прозрачни. Малък размер и леко тегло, лесно за пренасяне и почистване. Вътре има вградено огледало, пръчка за носене на контактни лещи, пинцети и бутилка с разтвор. Висококачествен и практичен калъф, който е подходящ за вашите нужди в контактни лещи.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Калъф за контактни лещи Материал : PVC Цвят : бял, розов, червен, жълт (опция) Тегло : Прибл. 62 г / 2,2 грама Осъществяване Списък : 1 * Калъф за контактни лещи 1 * Вградено огледало 1 * Бутилка с течност за грижа 1 * Dual съединителната кутия 1 * Пинцети 1 * пръчка Забележка : 1. Двойна кутия и пинсети трябва да се промият обилно с вода преди и след употреба. След нанасяне на слой консервирующего разтвор в двойна опаковка, за да махнете обектива (моля, обърнете внимание, че леща се поставя в кутията, не поставяйте я върху ръба двойно кутии) и завийте капака. Разтвори за грижа не може да се измие препарат за почистване, сапун и т. При използване на двойна кутия моля, обърнете внимание на разделение на ляво и дясно.

R

Продукти в категория