.

.

Sunshineyan Летни Крайбрежните Калъфки 18x18, Комплект от 2, Коралови Декоративни Възглавници в Океана Теми, Плажни Улични Памучни Калъфки за Легла, Дивани, аксесоари за До?

Sunshineyan Летни Крайбрежните Калъфки 18x18, Комплект от 2, Коралови Декоративни Възглавници в Океана Теми, Плажни Улични Памучни Калъфки

BGN 9.99
Продукти

ПамукПакетът ВКЛЮЧВА : Комплект от 2 годишни на крайбрежните възглавници.Без поставяне или пълнител.Размер и материал : Нашите декоративни калъфки за възглавници с коралови вмъкна в океана теми размер 18x18 инча, изработена от 100% лен, меки и приятни за кожата, не изчезват и не истираются, можете да ги използвате на открито.ЛЕСНО се ПОБИРА : Тайната цип прави по-елегантен външен вид, и по този калъф е лесно да се тъпча възглавница / пълнител.Най-ДОБРИТЕ подаръци : тя Е красива украса за дома, така и идеален подарък за приятели на семейството.Може идеално да се комбинира с всеки стил на вътрешния двор, градината, мека мебел, пейки, колата, офиса, легла и т. Машинно пране : Тази плажна калъфка за улиците могат да се перат отделно с хладка вода, само внимателно, да не се избелва. след всяко пране си остава същата, като нова.Пакетът ВКЛЮЧВА : Комплект от 2 годишни на крайбрежните възглавници.Без поставяне или пълнител.Размер и материал : Нашите декоративни калъфки за възглавници с коралови вмъкна в океана теми размер 18x18 инча, изработена от 100% лен, меки и приятни за кожата, не изчезват и не истираются, можете да ги използвате на открито.ЛЕСНО се ПОБИРА : Тайната цип прави по-елегантен външен вид, и по този калъф е лесно да се тъпча възглавница / пълнител.Най-ДОБРИТЕ подаръци : тя Е красива украса за дома, така и идеален подарък за приятели на семейството.Може идеално да се комбинира с всеки стил на вътрешния двор, градината, мека мебел, пейки, колата, офиса, легла и т. Машинно пране : Тази плажна калъфка за улиците могат да се перат отделно с хладка вода, само внимателно, да не се избелва. след всяко пране си остава същата, като нова.Тези калъфки за крайбрежните летните възглавници 18x18 са идеални за декорация на дома, ще добави цвят към вашият домашен декор и ще ви помогнат бързо да го промените ★ Размер на калъфки за възглавници : 18x18 инча / 45 см. * 45 см, при ръчно измерване на поръчката е около 1-2 виж ★ Помещение включва : Комплект от 2 декоративни покрива възглавница в коралови теми океан (без пълнител). ★ СТИЛ ДИЗАЙН : шарки от коралови бижута в океана теми, тайната цип правят външния вид на по-елегантен, и на този калъф е лесно да се тъпча възглавница / пълнител.

R

Продукти в категория