.

.

Мини Електрическа Линейно устройство, Микропривод постоянен ток 12 В с ниско Ниво на шум, Автоматично за DIY (Deadlifts 90N, скорост 9,5 мм/с)

Мини Електрическа Линейно устройство, Микропривод постоянен ток 12 В с ниско Ниво на шум, Автоматично за DIY (Deadlifts 90N,

BGN 2.67
Продукти

Може да се използва за селскостопанска техника, строителство, реколтата и подметальных машини, кораби и така нататъкМоже да се използва за селскостопанска техника, строителство, реколтата и подметальных машини, кораби и така нататък.Работа с ниско ниво на шум е много безопасен, и когато тя ще достигне максимум, тя автоматично ще спре.Има защита от претоварване на виновните, късо съединение, претоварване и пренапрежение.Висококачествени материали от алуминиева сплав с водонепроницаемостью IP54 осигурява висока якост на опън при продължителна употреба.Можете да го използвате за подмяна на хидравлични и пневматични изделия, подходящи за спестяване на потреблението на енергия. Може да се използва за селскостопанска техника, строителство, реколтата и подметальных машини, кораби и така нататък. Можете да го използвате за подмяна на хидравлични и пневматични изделия, подходящи за спестяване на потреблението на енергия. Работа с ниско ниво на шум е много безопасен, и когато тя ще достигне максимум, тя автоматично ще спре. Има защита от претоварване на виновните, късо съединение, претоварване и пренапрежение. Материал алуминиева сплав премиум-клас с водонепроницаемостью IP54 осигурява по-голяма издръжливост при продължителна употреба.Параметри : Тип на продукта : Мини-електрически линейни Приводматериал : Алуминиева СплавРабочее напрежение : 12 vdc Ход : прибл. 50 мм /2 Разстояние между две инсталационните централните отвори : приблизително 105 мм / 4,1 Вътрешен шум : ≤ 55 Дбмаксимальная степента на водоустойчивост : Ір54применение : Интелигентен дымоудалитель, отваряне на прозорци, робот, автоматизация на дома.Списък с пакети : 1 x Мини-електрически линейни привод2 x Монтажна стойка Забележка : 1. Преди употреба проверете напрежението на двигателя. Не съхранявайте и не эксплуатируйте му в условия на висока температура или влажност, но също така не поставяйте в агресивен газ, който ще намали ефективността на двигателя.

R

Продукти в категория