.

.

CRIZAN За Жени, Момичета Акрилна Смола Цвят: Златист, Сребрист под формата На миди Леопардовые Блестящи Фиби За Коса, Модни Шнола за Коса Утиный Клюн 2 бр. (злато)

CRIZAN За Жени, Момичета Акрилна Смола Цвят: Златист, Сребрист под формата На миди Леопардовые Блестящи Фиби За Коса, Модни Шнола за Коса

BGN 4.48
Продукти

Акрилна смола и рафтинг, здрав и издръжлив материал, правят ги много красиви и изискани Размер : Квадрат 6,5 см * 2 см друго : 7 см * 2 см, 2 броя заколок за косата е достатъчно, за да отговарят на вашите различни прическам. подходящ за парти, банкет, сватба и други поводи, щипки за коса и са подходящи за ежедневното начин.Идеален набор от заколок за коса подарък.Това е добър подарък за вашия любим, на семейството, на приятелите и колегите си.Акрилна смола и рафтинг, здрав и издръжлив материал, правят ги много красиви и изискани. Размер : Квадрат 6,5 см * 2 см друго : 7 см * 2 см, 2 броя заколок за косата е достатъчно, за да отговарят на вашите различни прическам. подходящ за парти, банкет, сватба и други поводи, щипки за коса и са подходящи за ежедневното начин.Идеален набор от заколок за коса подарък.Това е добър подарък за вашия любим, на семейството, на приятелите и колегите си.Параметри : Материал : акрилна смола Цвят : както е показано на фигурата. идеален набор от заколок за коса подарък.Това е добър подарък за вашия любим, на семейството, на приятелите и колегите си.

R

Продукти в категория