.

.

GIAPINST 5шт 2-3 / 8 инча (60 mm) Настолни Втулка, Компютърна Маса, Кабел Кабели Органайзер Кабел Кабел Метална Втулка (Сив)

GIAPINST 5шт 2-3 / 8 инча (60 mm) Настолни Втулка, Компютърна Маса, Кабел Кабели Органайзер Кабел Кабел Метална Втулка (Сив)

BGN 4.89
Продукти

【Широко приложение】 Cable ръкав са подходящи за различни места, като например маси, компютърни зали, настолни компютри и т, за управление на проводниците на различно оборудване, което помага за поддържане на чистотата на масата и кабели. 【Свалящ се капак】 Капак с отвор за работния плот е конструирана с подвижни, удобни за организиране на кабели и фоно свещи, така че ако имате много кабели, може да се използва за настолна втулка върха без капачки. 【Лесна инсталация】 Телена втулки за настолни компютри лесно монтирани в дупки 2-3 / 8 см / 60 мм на работния плот, просто поставете пластмасова втулка в отвора. 【Осъжда работа】 Капак с отвор за работния плот може да се използва като организатор за кабели, за кабели минали през плота подреден начин, красив, подреден чрез нея дупка и гарантират безопасна работна зона. 【Висококачествени материали】 Капак с отвор за плот са изработени от здрав ABS-пластмаса.Продуктът е обработван дебела материал, който е траен и екологично чисти, а не лесно да се е деформирал. 【Широко приложение】 Cable ръкав са подходящи за различни места, като например маси, компютърни зали, настолни компютри и т., за управление на проводниците на различно оборудване, което помага за поддържане на чистотата на масата и кабели. 【Свалящ се капак】 Капак с отвор за работния плот е конструирана с подвижни, удобни за организиране на кабели и фоно свещи, така че ако имате много кабели, може да се използва за настолна втулка върха без капачки. 【Лесна инсталация】 Телена втулки за настолни компютри лесно монтирани в дупки 2-3 / 8 см / 60 мм на работния плот, просто поставете пластмасова втулка в отвора. 【Осъжда работа】 Капак с отвор за работния плот може да се използва като организатор за кабели, за кабели минали през плота подреден начин, красив, подреден чрез нея дупка и гарантират безопасна работна зона. 【Висококачествени материали】 Капак с отвор за плот са изработени от здрав ABS-пластмаса.Продуктът е обработван дебела материал, който е траен и екологично чисти, а не лесно да се е деформирал.

R

Продукти в категория