.

.

Тиган с незалепващо покритие, традиционната индукционная печка, газова тиган, богат на функции тиган, прибори за готвене (Цвят: A, размер: 33 * 55 * 9.5 см)

Тиган с незалепващо покритие, традиционната индукционная печка, газова тиган, богат на функции тиган, прибори за готвене (Цвят:

BGN 1.33
Продукти

Специален процес на изграждане, антипригарный отвътре и отвън,Дървена дръжка е изработена от висококачествена дървесина, ергономични и удобен за задържане.Сливное дупка, изпълнено едно цяло, и на корпуса на саксията изпълнени за едно цяло, за да улесни пиене и запазване на зеленчуков сок.Чистотата на един камък, петна не остават.Добра саксия не избира котлон, газова индукционная печка универсална.Характеристика : Специален процес на изграждане, антипригарный отвътре и отвън, дървена дръжка е изработена от висококачествена дървесина, ергономичен дизайн и удобство в очакване. Пълномаслено отвор за отвеждане на корпус на тенджери изпълнени цельно за улесняване на пиене и запазване на зеленчуков сок. Еднократна чистота, не остава петна. Добра саксия не избира котлон, газова индукционная печка универсальнаразмер : 33*55*9.5 смМатериал : желязо + от масивно дърво Цвят : като на изображенииупаковка включва : 1 пот (и други стоки в комплекта не са включени) Съвет : Моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване.Поради разликите между монитора, изображението може да не отразяват действителните цветове на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението, благодаря за разбирането.

R

Продукти в категория