.

.

Дълга Права Удължител за конска опашка с щипка, 32 инча, Увити Около cauda equina, Огнеупорни Синтетичен Удължител за cauda equina, Черни Конские Опашки, за жени или Момичета (на?

Дълга Права Удължител за конска опашка с щипка, 32 инча, Увити Около cauda equina, Огнеупорни Синтетичен Удължител за cauda

BGN 3.00
Продукти

? Добре обмислен размер : Удължаване на дългия директно опашката е 32 инча тегло 140 г с термостойкими синтетична коса в черен цвятПерфектна комбинация от тегло позволява да се удължи косата си във вид на конска опашка, който не изглежда твърде тънък, а намотката около cauda equina не ще бъде твърде тежко за носене. ? Висококачествен материал : щипки за удължаване на дългата опашка, изработени от висококачествени термоустойчиви синтетични влакна.Супер гладка и мека прическа "конска опашка" изглежда естествено, като вашата собствена коса, и никой няма да забележи, че носите удължен права опашка. ? Лесно нанасяне : Директен обвивка около cauda equina с гребен от вътрешната мрежа ще ви е здраво задържане на косата, подрежда в опашка.Просто съберете косата в опашка и поставете заколку в дъвка за коса, след това увийте около magic вратовръзка, също така можете да използвате фиби за коса, ако е необходимо, по-надеждно. ? Красиво във всички случаи : Можете да носите удължен опашка във всички случаи, като например парти, рожден ден, абитуриентски бал, сватба, пазаруване, среща и ежедневни облекла.Удължаване на коса "конска опашка" с обвивка около опашката също така е идеален подарък за вашите приятелки, семейства с натрупване на косата "конска опашка". ?Както и всички синтетични косми е за изграждане на "конска опашка", косата за изграждане на "конска опашка" могат да спутаться се дължи на статично електричество и влажност.Ще бъде полезно да се използва средство за облекчаване на косата и широка четка за коса, за да гребен опашката отдолу.Моля, свържете се с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси.

R

Продукти в категория