.

.

CLGZS Гласов преводач на 76 езика с Английски на Японски Корейски Френски Руски Немски Испански Китайски Преводач За пътуване (Цвят: D)

CLGZS Гласов преводач на 76 езика с Английски на Японски Корейски Френски Руски Немски Испански Китайски Преводач За пътуване (Цвят:

BGN 1.33
Продукти

Това е устройство за гласов превод осигурява взаимен преведени на 68 езика и най-голям речников запасБлагодарение на технологията на невронни мрежа за машинен превод то отговаря за 0.2 секунди с точност от 98%. + няколко мрежови методи hotspot, лесни и удобни по всяко време и на всяко място. от полимер батерия с капацитет 1200 mah е достатъчно за 7 дни и 6 часа в режим на готовност.Повече езика в системата облачна технология обновяване на fota, удобна и ефективна.Характеристики : 1. Това е устройство за гласов превод осигурява взаимен преведени на 68 езика и най-голям речников запас. Благодарение на технологията на невронни мрежа машинен превод, той отговаря за 0.2 секунди с точност от 98%. + няколко мрежови методи hotspot, лесни и удобни по всяко време и на всяко място. Той е оборудван с 2,4-инчов екран touch, Voice превежда своя реч на чужд език в реално време и поддържа възпроизвеждане с едно кликване на мишката.Теглото е само 0,1 кг, което е много удобно за носене. от полимер батерия с капацитет 1200 mah е достатъчно за 7 дни и 6 часа в режим на готовност. За двухмоторной платформа Hkust + Nuance се използва най-мощна технология за разпознаване на голоса7. Повече езика в системата, облачна технология обновяване на fota, удобна и ефективна. Преносимо и удобно в джоба си устройство за превод на глас, която може да се използва за обучение, пътуване, бизнес срещи и др. Параметри : Състояние : абсолютно новия Материал : ABS мрежа +Гореща точка Размер на корпуса 140 * 58 * 12 мм Тегло на една станция 95,6 кг Тегло бруто една станция 242,3 г Списък на опаковката линия зареждане * 1 спецификация * 1 оборудване * 1 Размер на дисплея 2,4 "сензорен екран.

R

Продукти в категория