.

.

2-Нива от Подвижните Полк-Органайзер Чекмеджето за съхранение, за Кухня, Гардероб за съхранение в Банята Под мивката Подвижни полици За Организиране на Съхранение ?

2-Нива от Подвижните Полк-Органайзер Чекмеджето за съхранение, за Кухня, Гардероб за съхранение в Банята Под мивката Подвижни полици

BGN 1.67
Продукти

? 【Лесна инсталация】 : Лесно става (е проектиран като 2-слойного чекмеджеМалко чекмедже може да бъде монтиран от лявата или дясната страна.) и много здрава конструкция.Выкатные дървени шкафове много добре са изработени от висококачествени материали. ? 【Лесна употреба】 : Лесен за инсталация, по-гладко плъзгане.Вече не е необходимо да се наведе, за да видя, че се Намира дълбоко в себе си Дълбоко в Долните рафтове.Много траен Плъзгаща се дървена кутия. ? 【Измерение】 : При измерване на дълбочина На монтаж под мивка задължително включвайте вентили за изключване на вода. ? 【Сверхпрочный】 : Сверхпрочный предмет, предназначен за домашна употреба, здрави, гладко плъзгаща се, помага да подредите и добавяне на слой под мивката. ? 【Размер чекмедже】 : Долен кутия : 12 "W x 18 "G x 3"В най-горното чекмедже на : 16,75 "W x 6 "G x 2-1 / 4"В, подходящ за отваряне на гардероба не по-малко от 12 инча (не забравяйте за дебелината на пантите на шкафа). ? Изисква само малко тренировка, за да направите дупка, а след това поставете шуруп.Много лесен за инсталиране. ? Сачмен лагер пълно изтегляне, фишове. ? Цялото оборудване е включено и готово за инсталиране. ? Прибиращ полк издърпайте чекмеджето плъзнете дървена кутия плъзнете кухненския рафт.

R

Продукти в категория