.

.

10 бр., Примки за капака на Тавата за Шевни машини в Ретро стил Червен Цвят, Сгъване на 270 Градуса, с Винтове, за Панти Кутии за Бижута, Складного на Масата, Кабинет, Тър?

10 бр., Примки за капака на Тавата за Шевни машини в Ретро стил Червен Цвят, Сгъване на 270 Градуса, с Винтове, за Панти Кутии за

BGN 7.19
Продукти

✔【ШИРОКО се използва】 се Използва за свързване на сгъваеми маси, компютърни бюра, заведения за хранене маси, масички, малки шкатулок за бижута, подарък кутии, малки мебелни врати, маси с чекмеджета шкафове и малки проекти също е отличен дърводелец и т ✔【ЛЕСНА употреба】 Сгъваеми панти с панти капак се отварят и затварят на 270 градуса и лесно да се прибира.Към всяка тема има монтажни отвори, които се съчетават добре с винтове и са лесни за използване.В комплекта на този на продукта са включени крепежни винтове. ✔【Размери】 Обща дължина-97 мм /3,8 инча, ширина-18 мм /0,7 инча, разстояние между централните отвори-29 мм /1,1 инча и диаметър на отвора - 4,7 мм /0,2 инча.Тежи 20 грама / 0,7 грама. ✔【МАТЕРИАЛ】 е Изработен от сплав на желязо с поцинкованата повърхност, притежава висока износоустойчивост, здрав и издръжлив, може да осигури най-добрата подкрепа. ✔【НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ】 Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти качествени продукти и приятелско обслужване.Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. ▶▷ Цвят : ретро-червен. ▶▷ На помещение и включва : 10 сгъване на панти с панти капак и крепежни винтове. ▶▷ Подходящ за различни повърхности като плота на масата, на гише, компютърна маса, шевна машина, масичка за кафе, чай масичка, прозорци, врати, сгъваема масичка, разтегателен масичка и така нататък. ▶▷Линия за складного масата Линия за сгъваеми врати могат да се отварят и затварят на 270 градуса, лесно се инсталира и е запознат и има дълъг срок на служба. Размери измери на ръка, може да има някои грешки, моля, разберете. Различно осветление при снимане може да доведе до малка разлика между цвета на обекта на снимката и реалния обект.

R

Продукти в категория