.

.

ULTECHNOVO Кутия Чай Калъф Тенекеджия Хапчета Пътен Титуляр За Лекарства Преносими Банки за Диспенсера Алуминиеви Домашни Малки Организаторите за Кръгли Таблетки Мет?

ULTECHNOVO Кутия Чай Калъф Тенекеджия Хапчета Пътен Титуляр За Лекарства Преносими Банки за Диспенсера Алуминиеви Домашни Малки Организаторите

BGN 2.67
Продукти

АЛУМИНИЕВ калъф за ХАПЧЕТА - предпазва от попадане на влага от въздуха и самите хапчета от намокания благодарение на дизайна на покриваПРЕНОСИМ калъф за ХАПЧЕТА - конструкция на капака предпазва от попадане на влага от въздуха и самите хапчета от намокания.ОПАКОВКА на МЕДИКАМЕНТИ - практическа кутия за съхранение на хапчета, която ги защитава от въздействието на влагата от въздуха.КОМПЛЕКТ - Изработен от висококачествени материали, здрава и трайна, с дълъг срок на служба, й е трудно да се получи.МИНИ БАНКА за ЧАЙ, изработени от висококачествени материали, може да ви служи дълго време без да се повреди.Пратката включва 1 x кутия за съхранение таблетки Функции-Защита от влагата във въздуха и от намокания таблетки благодарение на дизайна на покрива. - изработен от висококачествени материали, може да ви служи дълго време без да се повреди. - Размер : 4,95 X4,95 X2,20 см / 1,95 X1,95 X0,86 инча - Материал : алуминиева сплав - край гладко полирани и не порежут пръстите, така че можете да го използвате с доверие. - Портативен, лек и удобен за носене и употреба, може да сложите в чантата си. - Многофункционален, може да се използва не само за съхраняване на хапчета, но и за съхранение на малки предмети, като бонбони, дъвки и така нататък.Информация за стоки, кутия за лекарства и Този прост и практичен контейнер за съхранение на таблетки е направен от добър материал, който е трайна и безопасна за използване. опаковка за лекарства Е плътно запечатване, така че хапчета не отпадат. алуминиев калъф за хапчета, лесно се влиза и е отстранена. преносим калъф за хапчета - един наистина прекрасен калъф за съхранение на таблетки. мини банка за чай - необходима кутия за съхранение на лекарства у дома и при пътуване.

R

Продукти в категория