.

.

Amosfun 3 бр. Лешникотрошачката Висулка Mesa Para De Статуя Щелкунчика Орех Коледна Украса Ангел Кукла, детски Играчки Дървени Лешникотрошачката Декор Дървена Кукла Декор ?

Amosfun 3 бр. Лешникотрошачката Висулка Mesa Para De Статуя Щелкунчика Орех Коледна Украса Ангел Кукла, детски Играчки Дървени Лешникотрошачката

BGN 1.67
Продукти

УКРАСА под формата на КОЛЕДНИ ЩЕЛКУНЧИКОВ - В съчетание с модерен естетически дизайн, те отразяват очарованието на природата и ангелДЪРВЕНА ФИГУРКА ЩЕЛКУНЧИКА - множество, празнична и декоративна, я не е лесно да се деформира, практичен и красив декор.ТЕМИ за кукли от орехово ДЪРВО - това е избор за деца за рожден Ден, Коледа и др.Дървена фигурка войник-набор от щелкунчиков : Вие ще получите 3 броя красиви коледни орнаменти във формата на щелкунчиков, извън контрола време на коледните орнаменти, които могат да ви донесат повече радост. Лешникотрошачката - коледен подарък : можете също да ги използвате като подаръци на своите приятели или членове на семейството са идеални за окачване на елха, те ще се погрижат за вашето коледно парти.УКРАСА под формата на КОЛЕДНИ ЩЕЛКУНЧИКОВ - В съчетание с модерен естетически дизайн, те отразяват очарованието на природата и ангел.ДЪРВЕНА ФИГУРКА ЩЕЛКУНЧИКА - множество, празнична и декоративна, я не е лесно да се деформира, практичен и красив декор.ТЕМИ за кукли от орехово ДЪРВО - това е избор за деца за рожден Ден, Коледа и др.Дървена фигурка войник-набор от щелкунчиков : Вие ще получите 3 броя красиви коледни орнаменти във формата на щелкунчиков, извън контрола време на коледните орнаменти, които могат да ви донесат повече радост. Лешникотрошачката - коледен подарък : можете също да ги използвате като подаръци на своите приятели или членове на семейството са идеални за окачване на елха, те ще се погрижат за вашето коледно парти.Кръст Бод Пакет включва 3 × Коледна украса Особености - Материал : дърво лешникотрошачката кукли играчки -Размер : 12.38 X1 Дървена кукла Декор. - Това може да бъде за декорация или като подарък за децата за Коледа, кукла-войник лешникотрошачката. - Блестящ дизайн във формата на ангел-нежна и реалистичен, красив и декоративен лешникотрошачката за коледна украса. - Висококачествен активен въглен материал на премиум-клас е здрав, лек и сигурността орех ангел декор. - Това е украса трайно, му е лесно да се деформира, това може да бъде един ангел от орехово дърво за много случаи. -Изящна изработка осигурява отлична консистенция, гладка повърхност, като се избягва случайни драскотини декор щелкунчика.

R

Продукти в категория