.

.

Cigmag Лимфодренажное Пръстен и Мед Гривна за Жени, Гривна от Чиста Мед, Маншет-Маншета, Магнити За Сила Терапия, Регулируема Мед Магнитна Гривна, Здравословен Бижута ?

Cigmag Лимфодренажное Пръстен и Мед Гривна за Жени, Гривна от Чиста Мед, Маншет-Маншета, Магнити За Сила Терапия, Регулируема Мед Магнитна

BGN 2.00
Продукти

? Здрав магнитен бронзова гривна и пръстен ? Медни гривни за жени, при артрит, вградени в заредете неодимови магнити, медни пръстена магнити вградени в 7 и 4 бр Медна гривна за магнитотерапии може да помогне за премахване на мазнини и подути лимфни възли, отслабване, намаляване на артрит и възпалението, подобряване на кръвообращението, облекчаване на болки в ставите, причинена от физически упражнения или мышечным напрежение и умората, насърчаване на релаксация и балансиран сън. ? Гривна и пръстен от чиста мед ? Мед гривна с лимфодренажным пръстен за жени е изработена от висококачествена и екологично чиста мед и модерни технологии, които са хипоалергенни, не съдържат никел и олово, са трайно гланцово покритие лак палто, предотвращающее на окисляване, трайни и устойчиви на надраскване.Насладете се на ползи за здравето от гривна и пръстен за магнитотерапии. ? Регулируем дизайн на облекло ? Медни гривни за жени от артрит и ставни проблеми, с 2 по-обмислено обков, които лесно се коригира инвестиционната под вашият размер.Дължина : 7,67 инча (19,5 cm), ширина : 0,23 инча (0,6 см), тегло : 25 г Дължина на меден пръстен : 2,36 инча (6 см), ширина : 0,24 инча (0,6 см), тегло : 5 г. Идва с безплатен подмладена инструмент за премахване на връзки и инструкции за промяна на размера на перфектната дължина.По всички въпроси за стъпка настройки, моля, свържете се с нас по всяко време. ? Полезен бижута подарък ? Медни гривни от артрит - това е комбинация от здраве и мода, щедри и практични, елегантни и универсални, подходящи за много поводи.Магнитен медни гривни за жени, добре натъпкан и може да стане бижутер подарък от чиста мед приятели, семейството или себе си за годишнини, рождени дни, Коледа, ден на майката.Никой няма да разбере, че това е терапевтичен гривна и пръстен. ? Гаранция за удовлетвореност ? Ние винаги отделя специално внимание на търсенето на клиентите опит на клиента.Ние предлагаме възстановяване или замяна в рамките на 60 дни.Ако по някаква причина не са напълно доволни от покупката си, моля, свържете се с нас по всяко време. ? Поръчайте го сега! ?. ? Здрав магнитен бронзова гривна и пръстен ? Медни гривни за жени, при артрит, вградени в заредете неодимови магнити, медни пръстена магнити вградени в 7 и 4 бр. Медна гривна за магнитотерапии може да помогне за премахване на мазнини и подути лимфни възли, отслабване, намаляване на артрит и възпалението, подобряване на кръвообращението, облекчаване на болки в ставите, причинена от физически упражнения или мышечным напрежение и умората, насърчаване на релаксация и балансиран сън. ? Гривна и пръстен от чиста мед ? Мед гривна с лимфодренажным пръстен за жени е изработена от висококачествена и екологично чиста мед и модерни технологии, които са хипоалергенни, не съдържат никел и олово, са трайно гланцово покритие лак палто, предотвращающее на окисляване, трайни и устойчиви на надраскване.

R

Продукти в категория