.

.

Оригинални карти Таро Leapblue с-Пътеводител за начинаещи - Водоустойчив PVC Холографски Комплект от 78 класически Тестета Таро, Игра за Гадаене за начинаещи и напреднал?

Оригинални карти Таро Leapblue с-Пътеводител за начинаещи - Водоустойчив PVC Холографски Комплект от 78 класически Тестета Таро, Игра за

BGN 16.19
Продукти

【ОРИГИНАЛНАТА КОЛОДА Таро от 78 карти】Карти Таро са били съставени през 1909 г Памелой Колман Смит под ръководството на Артър Едуард Уэйта, помогна бесчисленному брой хора да влязат в света на Таро.Класически дизайн винаги са били любими на начинаещи и любители. 【Водоустойчив материал】 В сравнение с други хартиени карти Таро, в нашата използван висококачествен PVC материал, водоустойчив и издръжлив, не оставя гънки, може да се използва в продължение на дълго време. 【ПРЕВЪЗХОДНА технология на печат и отлично докосване】 Уникална релефен печат, отчетливи детайли текстура, отлично се вписват в ръцете си.На тях много лесно се разбърква.Всяка картичка е подобен на най-доброто произведение на изкуството от златно фолио.Подходящ е за всички читатели, които търсят красива и водещи колода Таро. 【ИНСТРУМЕНТ ЗА ГАДАЕНЕ】 : Това е практиката на използване на карти таро за получаване на информация за миналото, настоящето или бъдещето чрез формулиране на въпроси, като живот, пари, здраве, взаимоотношения, семейство, бизнес и т. Това ще ни помогне да водят здравословен и позитивен начин на живот. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Включва в себе си пълната колода от 78 карти (главни и второстепенни Арканы), ръководство на английски език с размер на таро и кутия за съхранение на магнитни карти.Това са отлични колекции, подходящи за споделяне с приятели. 【ОРИГИНАЛНАТА КОЛОДА Таро от 78 карти】Карти Таро са били съставени през 1909 г. Памелой Колман Смит под ръководството на Артър Едуард Уэйта, помогна бесчисленному брой хора да влязат в света на Таро.Класически дизайн винаги са били любими на начинаещи и любители. 【Водоустойчив материал】 В сравнение с други хартиени карти Таро, в нашата използван висококачествен PVC материал, водоустойчив и издръжлив, не оставя гънки, може да се използва в продължение на дълго време. 【ПРЕВЪЗХОДНА технология на печат и отлично докосване】 Уникална релефен печат, отчетливи детайли текстура, отлично се вписват в ръцете си.На тях много лесно се разбърква.Всяка картичка е подобен на най-доброто произведение на изкуството от златно фолио.Подходящ е за всички читатели, които търсят красива и водещи колода Таро. 【ИНСТРУМЕНТ ЗА ГАДАЕНЕ】 : Това е практиката на използване на карти таро за получаване на информация за миналото, настоящето или бъдещето чрез формулиране на въпроси, като живот, пари, здраве, взаимоотношения, семейство, бизнес и т.

R

Продукти в категория