.

.

BEIUTAO Закачалка за дрехи от 2 теми, монтиране на стена с рафт + закачалка за дрехи от 2 теми, монтиране на куката за кърпи за ръце, ключове, здрава, трайна, отличен за ант?

BEIUTAO Закачалка за дрехи от 2 теми, монтиране на стена с рафт + закачалка за дрехи от 2 теми, монтиране на куката за кърпи за ръце, ключове,

BGN 3.33
Продукти

✔ Инструкции за закупуване : поради факта, че опаковката на определена партида от продукт не на място, куката може да бъде повреденАко това се случи, моля, веднага се свържете с нас за да получите пълно възстановяване на средства.Ние подобряваме качеството и опаковката да се измъкне за последващи продукти, благодаря на всички за вашите мнения и подкрепа. ✔ Висококачествен материал : базова дъска BEIUTAO е изработена от здрава и тежка борова дървесина.Метални двойни куки, направени от желязо, с черно покритие отвън.Няма ръжда, влагоустойчив, отговарят на високи и трайни.Куки за дрехи, правят нашата стая организирана и уютна. ✔ Размер : В комплект закачалка за дрехи BEIUTAO включва стенни закачалка за дрехи в селски стил с 5 куки x 2, винт x 4, анкеры за гипсокартон x 4. Външен размер на основната дъска е 16,9 x 2,8 x 0,6 инча. ✔ Лесна инсталация : Метална кука BEIUTAO предварително монтирани на основната платка, инсталация не се изисква, а е необходимо инсталация на оборудване (винтове и анкеры) е включена в комплекта.На основната платка са предварително пробити монтажни отвори.Можете лесно да го инсталирате на стената или вратата.Ако има нещо ориентировъчни, можете да се свържете с нас по всяко време. ✔ Обхват : Куки за дрехи BEIUTAO са идеални за инсталиране в коридора, спалнята, банята, и така нататък.Идеална за закачане на палто, ключовете, хавлии и така нататък.Пестите пространство и направете дома си чист!. √ Монтиране на стена за закачалки за дрехи : Нашите куки за дрехи с рафтове, изработени от кафява иглолистна дървесина и куки от черно с сплав.Той е с високо качество, дълготрайност, модностью в ретро стил може да се комбинира с различни стилове на помещенията. √ Монтиране на стена за закачалки за дрехи : Нашите куки за дрехи с рафтове, изработени от кафява иглолистна дървесина и куки от черно с сплав.Той е с високо качество, дълготрайност, модностью в ретро стил може да се комбинира с различни стилове на помещенията.Спецификация : Материал на куката за дрехи и рафтове : борова дървесина и цинк сплав Цвят : кафяво и черно Размер : Обща инсталирана размер : 16,8 х 5,4 х 1,9 инча; Материал стена на куката за дрехи : борова дървесина Цвят : кафяво и черно Размер : 17 х 2,64 инча Има някакви проблеми с BEIUTAO, свържете се с нас по всяко време.

R

Продукти в категория