.

.

Персонални Одеяло Sloth Milestone за Новородено дете, Месечни Одеяло с Таблицата на възрастта на Растеж на Детето, Флисовое Одеяло, Шерп-юрган (30 х 40 см)

Персонални Одеяло Sloth Milestone за Новородено дете, Месечни Одеяло с Таблицата на възрастта на Растеж на Детето, Флисовое

BGN 38.08
Продукти

★ Персонализирани одеяло : щракнете върху "персонализиране СЕГА", а след това щракнете върху "ПРЕГЛЕД", за да качите своя снимка, въведете своето потребителско име или дата, и ние, нашият екип от дизайнери, ще направим всичко останало, за да създаде за вас идеалното лицеВсички проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме, идеалното решение за вас. ★ Висококачествен материал : индивидуално одеяло изработено от висококачествена пухкава кърпа, мека и лека.В нашия персонализированном килим с снимки се използват най-новите технологии на печат и лакиране за точна комбинация рисунки.Той е траен и не избледнява.Изискан процеса на плетене гарантира качеството на одеяла, което не сълзотворен и няма да падне. ★ Лесна поддръжка - Машинно пране, сушене, оформяне не се изисква.Ако имате някакви въпроси за този килим със снимки, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в нормален режим на работа в рамките на 24 часа, за да ви осигури приятни покупки. ★ Уникален подарък : Нашето персонализирани подарочное одеяло за новородено - идеалният подарък за всеки повод, включително сватби, годишнини, св. Валентин, или просто като мил жест, за да покаже любовта си.А благодарение на инструкциите за грижа за поддържане на външния му вид и усещане като нов е лесно. ★ Гаранция за удовлетвореност : Ние ценим мненията на всеки клиент и да гарантираме, приятелско обслужване на клиенти.Независимо от предварително обучение, или сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси, ние ще ви предоставим решение възможно най-скоро, моля, бъдете сигурни за закупуване.Благодаря ви, че дойдохте!. ★ Персонализирани одеяло : щракнете върху "персонализиране СЕГА", а след това щракнете върху "ПРЕГЛЕД", за да качите своя снимка, въведете своето потребителско име или дата, и ние, нашият екип от дизайнери, ще направим всичко останало, за да създаде за вас идеалното лице.Всички проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме, идеалното решение за вас. ★ Висококачествен материал : индивидуално одеяло изработено от висококачествена пухкава кърпа, мека и лека.В нашия персонализированном килим с снимки се използват най-новите технологии на печат и лакиране за точна комбинация рисунки.Той е траен и не избледнява.Изискан процеса на плетене гарантира качеството на одеяла, което не сълзотворен и няма да падне.

R

Продукти в категория