.

.

Reidio 1 бр. Възглавница за деца Меки Силиконови Детски Възглавници Ергономичен Дизайн Термостойкая Възглавница със Сладък Подвижни Дишаща Калъфка Моющаяся Плоска в?

Reidio 1 бр. Възглавница за деца Меки Силиконови Детски Възглавници Ергономичен Дизайн Термостойкая Възглавница със Сладък Подвижни

BGN 3.33
Продукти

【Хранително-вкусовата силикон】 Усъвършенстван жило възглавници от 4 D силиконов материал с почти 5000 въздушни отвори, бърза циркулация на въздух, отлична пропускливост на въздуха и не е скучен 【Свалящ се и моющаяся калъфка】 Детска възглавница се предлага с мрежесто вътрешен калъф и калъфка под формата на сладък животни.Приятна за кожата калъфка с цип, отстранява и се размива в колата. 3 D mesh материя, която е по-дишаща.Винаги поддържайте свежи и чисти. 【Ергономичен дизайн】 3 размера на избор.Подходяща дебелина и размер за вашето дете.Осигурете адекватна подкрепа на развиващите се деца. 【Супер мека и висока еластичност на】 Силиконов материал е с висока еластичност и мекота.Волнообразная форма може масажирайте главата на бебето и за да се разсее налягане. 【Лесно грижа】 Цялата възглавница намалява нейната лесно да се деформира и тя е здрава.Силикон в сърцевината на термостойкая, може да се мият в кипяща вода. (Забележка : термостойкой е само в сърцевината на възглавница, калъфка трябва да се пере при температура под 30 ℃). 【Хранително-вкусовата силикон】 Усъвършенстван жило възглавници от 4 D силиконов материал с почти 5000 въздушни отвори, бърза циркулация на въздух, отлична пропускливост на въздуха и не е скучен. 【Свалящ се и моющаяся калъфка】 Детска възглавница се предлага с мрежесто вътрешен калъф и калъфка под формата на сладък животни.Приятна за кожата калъфка с цип, отстранява и се размива в колата. 3 D mesh материя, която е по-дишаща.Винаги поддържайте свежи и чисти. 【Ергономичен дизайн】 3 размера на избор.Подходяща дебелина и размер за вашето дете.Осигурете адекватна подкрепа на развиващите се деца. 【Супер мека и висока еластичност на】 Силиконов материал е с висока еластичност и мекота.Волнообразная форма може масажирайте главата на бебето и за да се разсее налягане. 【Лесно грижа】 Цялата възглавница намалява нейната лесно да се деформира и тя е здрава.Силикон в сърцевината на термостойкая, може да се мият в кипяща вода. (Забележка : термостойкой е само в сърцевината на възглавница, калъфка трябва да се пере при температура под 30 ℃).

R

Продукти в категория