.

.

Pink Кабел Ресни От Естествен памук, Въже, Стенни Закачалка за растенията, Занаятчийско Производство, Вязальный Кабел, Въже с Диаметър 3 мм (3 мм, розов, 328 фута)

Pink Кабел Ресни От Естествен памук, Въже, Стенни Закачалка за растенията, Занаятчийско Производство, Вязальный Кабел, Въже с Диаметър

BGN 3.33
Продукти

кабел ресни от естествен памук, с диаметър 3 мм е Отличен за производство на различни занаяти от ресни, като гоблени, ловци на сънища, декорация на сватбена арка впечатлява със своя бохемски стил и т. на 100 метра, на около 109 ярда. Достатъчно за производството на ресни широк и по-дълъг размер.Само кабел, рана от ресни и други неща в комплекта не са включени.Изработен от 90% памук и 10% полиестер.Същия мек, като хлопчатобумажный кабел.Нето тегло : 310 г. Постъплението на нова детска розов цвят. Отличен за украса на детска стая на малко момиче, спални младо момиче, etc.to добавете топли и мечтательных чувства. детски розов кабел ресни от естествен памук, с диаметър 3 мм. е Отличен за производство на различни занаяти от ресни, като гоблени, ловци на сънища, декорация на сватбена арка впечатлява със своя бохемски стил и т. на 100 метра, на около 109 ярда.Достатъчно за направата на изделия от ресни широк и по-дълъг размер.Само кабел, рана от ресни и други неща в комплекта не са включени.

R

Продукти в категория