.

.

Японски джобен сгъваем нож Minowe ръчно изработени от дамасской стомана, 3-инчов острието на бръснач, в обвивка от естествена кожа и с дръжка от змийско дърво, EDC, поход?

Японски джобен сгъваем нож Minowe ръчно изработени от дамасской стомана, 3-инчов острието на бръснач, в обвивка от естествена

BGN 26.97
Продукти

Тайнствени и уникални моделиОтлични характеристики, рязкост, показатели на твърдост 61 HRC.Висока устойчивост на корозия, което улеснява ряз предмети.Изискана уплътнение от дамасской стомана ръчно изработени.Вътрешна система за керамични шарикоподшипника, лесно се отваря и затваря.Дизайн на сигурността на замъка с подплата,.При дължина на дръжката 3,9 инча той използва дървена дръжка във формата на змия.Уникални и изключителни модели, естествено дърво, гладка текстура, са пълни.Общата дължина 7,2 инча, дължина на острието 3 инча, след сгъване на 4,8 инча, нож от дамасской стомана ръчно изработени.Дръжка от естествена змийска дърво и възглавница от дамасской стомана, с ергономичен дизайн, удобни усещания. Система за отваряне дръжки за палеца в японски стил с една ръка, керамични сачмен лагер, защитен замък с подплата за предотвратяване на нещастни случаи.Изкован материал на японски майстор на острието от дамасской стомана, уникален и загадъчен модел, с висока рязкост и твърдост.Висококачествена кожено яке е изработена ръчно.Той може да побере ножове и удобно переноске,. Общата дължина 7,2 инча, дължина на острието 3 инча, след сгъване на 4,8 инча, нож от дамасской стомана ръчно изработени.Дръжка от естествена змийска дърво и възглавница от дамасской стомана, с ергономичен дизайн, удобни усещания. Система за отваряне дръжки за палеца в японски стил с една ръка, керамични сачмен лагер, защитен замък с подплата за предотвратяване на нещастни случаи.Изкован материал на японски майстор на острието от дамасской стомана, уникален и загадъчен модел, с висока рязкост и твърдост.Висококачествена кожено яке е изработена ръчно.В него може да се съхранява ножове, и удобен за носене. Обща дължина : 7,2 инча (183 мм). Дължина на острието : 3 инча (78 мм).Дебелина на острието : 0,11 инча (2,8 мм).Дължина на ръкохватката : 3,9 инча (101 мм).Стомана на острието : японската фалшиви дамасская стомана.Твърдост на острието : 61 HRC. Материал на дръжката : уплътнителя от дамасской стомана + змеевидное дърво.Материал кожа своята практика : най-горния слой от волска кожа.Тегло : 3,4 грама (100 г).

R

Продукти в категория