.

.

Кутия за Риболовни Примамки ELLENTAE, Малък Калъф, Мини-Кутии за Аксесоари, Контейнери За съхранение на Мини Кутия за Стръв, Твърд Калъф, Преносим Калъф, Куки, Стръв за С?

Кутия за Риболовни Примамки ELLENTAE, Малък Калъф, Мини-Кутии за Аксесоари, Контейнери За съхранение на Мини Кутия за Стръв,

BGN 56.67
Продукти

1 Изработен е от качествена твърда пластмаса, е трайна и здрава, малката кутия за принадлежности, може да си позволи тежки материали, които лесно разграждат.Това е портативно.Идеално се вписва в раницата си за туризъм, къмпинг.10 спретнати малки офиси. Тази джоба кутията лесно се поддържат чисти и тя е трайна за продължителна употреба.На ръба На кутията има малка дупчица, така че можете да го връзвам към своето палто, чанта и т. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще решим проблема възможно най-скоро, за да ви е приятно пазаруване. Изработен е от качествена твърда пластмаса, е трайна и здрава, малката кутия за принадлежности, може да си позволи тежки материали, които лесно разграждат.Това е портативно.Идеално се вписва в раницата си за туризъм, къмпинг.10 спретнати малки офиси. Тази джоба кутията лесно се поддържат чисти и тя е трайна за продължителна употреба.На ръба На кутията има малка дупчица, така че можете да го връзвам към своето палто, чанта и т. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще решим проблема възможно най-скоро, за да ви е приятно пазаруване.Малък органайзер за уреди с 10 самостоятелни офиси.Изработен е от качествена твърда пластмаса.Водоустойчив и може да плува във вода.Двустранен дизайн за съхранение осигурява повече място за организиране на различни малки предмети.Идеален за съхранение на вертлюгов, куки, примамки, винтове, мъниста и други дребни предмети.

R

Продукти в категория