.

.

uxcell Щипки за Покривки 50 mm x 40 mm 420 Държач от Неръждаема Стомана за Домашна Ресторанта Банкет За Пикник На Открито Монтиране на Покривки за маса Черен 4 бр.

uxcell Щипки за Покривки 50 mm x 40 mm 420 Държач от Неръждаема Стомана за Домашна Ресторанта Банкет За Пикник На Открито

BGN 2.00
Продукти

Нашият клип за покривки за маса от неръждаема стомана 420/430 се отличава с висока твърдост и лесно се деформиратЛесно се инсталира и е отстранена, просто дръжте здраво покривка, захванете се стяга за покривки и поставям го на място.Щипки за покривки позволяват покривки прилепва плътно до масите, я не е лесно да се деформира и да неравна.Освен това, направете така, че той не соскальзывал дори и от вятъра по време на пикник на открито. [Неща] - е Изработен от неръждаема стомана 420, притежава устойчивост на износване, устойчивост на корозия, висока твърдост и лесно деформиран. [Характеристики] - обикновено, щипки за покривки се използват, за да покривка плътно прилегала до масите, я не е лесно да се деформира и тя е грапава.Това също така ви позволява да запазите покривка, която не се плъзга дори и от вятъра по време на пикник на открито. [Лесна за употреба] - Скоба за покривки се инсталира лесно и се отстранява, просто дръжте здраво покривка, захванете се стяга за покривки и инсталирайте го на място. [Широко приложение] - Подходящ за много видове места за хранене маси с плоска повърхност, като например кръгли, квадратни или друга форма на маси.Обикновено се използва за маси, маси от заведения за хранене, маси за хол, сватбени маси, маси за пикник на открито и други маси за различни поводи. [Забележка] - Този вид скоба за покривки за маса подходяща за плот с дебелина по-малко от 30 мм. Не е подходящ за маси с неглубоким ръба или голяма дъга край.Моля, измерете дебелината на масата, преди покупка скоба за покривки. [Неща] - е Изработен от неръждаема стомана 420, притежава устойчивост на износване, устойчивост на корозия, висока твърдост и лесно деформиран. [Характеристики] - обикновено, щипки за покривки се използват, за да покривка плътно прилегала до масите, я не е лесно да се деформира и тя е грапава.Това също така ви позволява да запазите покривка, която не се плъзга дори и от вятъра по време на пикник на открито. [Лесна за употреба] - Скоба за покривки се инсталира лесно и се отстранява, просто дръжте здраво покривка, захванете се стяга за покривки и инсталирайте го на място. [Широко приложение] - Подходящ за много видове места за хранене маси с плоска повърхност, като например кръгли, квадратни или друга форма на маси.

R

Продукти в категория