.

.

DOITOOL 3 бр. Цветни Елементи Джобни Чанти Пелена Мокри Дрехи Калъф за Носене За Сухо Съхранение на Детска Плажна Кърпа С Принтом Фитнес Зала Бански за Басейна Детска г?

DOITOOL 3 бр. Цветни Елементи Джобни Чанти Пелена Мокри Дрехи Калъф за Носене За Сухо Съхранение на Детска Плажна Кърпа С Принтом

BGN 11.03
Продукти

Чанти за детски памперси : можете да дадете на приятелите си като подарък, подходящи аксесоари за дома организатор за мама количка : да се съхранява нещо на своето място, можете да лесно да се сдобият с желаната нещо, когато бързате.Чанта за памперси : на двоен цип - Две отделения с цип за разделно съхранение на влажни и сухи неща.Всеки пакет съдържа влажна секция, която е зашита и запечатана, за да не просачивалась.Органайзер за пелени : идеален за съхранение на детски пелени и поддържането им в чистота.Запечатан : Чанта за съхранение на бебешки пелени - Запазвайте ред, бебешки пелени.Добър начин за съхраняване на памперси и други дреболии.Осъществяване Списък 3 x чанти за съхранение на Функции - Портативен и лек, лесен за носене, вземете ги със себе си за пазаруване, на къмпинг, за пътуване, пикник чанта за пелени с принтом. - Многофункционални чанти могат да бъдат под формата на влажни и сухи чанти за памперси, пътни чанти, чанти за съхранение на влажни чанти-организаторите. - Тези за многократна употреба пакети за съхранение са изработени от устойчив материал и осигуряват продължителна употреба многократна употреба на памперси. -Размер : около 40,00 X45,00 X0,20 см/15,72 X17,68 X0,08 инча, детска чанта. -Добър избор за съхранение на малки предмети, като например козметика, храни, плодове, многократно менструални тампони, подложки за гърдите, подложки за теглене и т., или дори памперси и други малки предмети в органайзер. - : Плат + TPU суха. - Наистина чудесни чанти , които ви позволяват да си мокри и сухи неща в една чанта за пелени .Описание на продукта Многофункционално устройство за съхранение на пелени и играчки.Чанта за съхранение на пелените на 3 парчета чанти за съхранение на различни размери и с цип и дръжка, които са лесни за носене и назначени. чанта за съхранение на бебешки пелени, изработени от тези торбички за съхранение на голям капацитет, с цип, създава чиста и организирана среда в дома си.

R

Продукти в категория