.

.

Одеало за строителен камион за малки Момчета, Одеало за багер-Самосвала, Одеало за трактор Автомобили, Одеяло за бебе, Меко Инженеринг Превозно средство, Фланелево?

Одеало за строителен камион за малки Момчета, Одеало за багер-Самосвала, Одеало за трактор Автомобили, Одеяло за бебе, Меко Инженеринг

BGN 3.33
Продукти

⛑️ РАЗЛИЧНИ размери - Супер меки конструктивни одеяла за момчета, достъпни в три размера, фланелевое одеало с размер 30 х 40 см за бебе, плюшевое одеало с размер 40 х 50 см за тийнейджъри или деца, пушистое одеало с размер 50 х 60 см и за възрастни, това одеяло за самосвали ще стоплят теб в прегръдка, да се чувстват приятно, комфортно и спокойно ⛑️ МЕК ПЛЮШ ? 40x50 см за деца;? 50x60 инча за тийнейджъри и възрастни.Идея за Подарък? Каре-каре - идеалният подарък за всеки повод и по всяко време на годината!Цветя, Коледа, детски душ, рожден ден или красив подарък за нов дом. Вакуумно опаковане? Защитете наметала от повреди, выстирайте и прогладьте ги преди употреба или преди подарък.Пълноцветен печат? Луксозно покривало за легло изработено от фланела с дебелина 300 гориво метод реактивен печат и боядисване.Цвят на принта на одеяле ярки, които не изчезват след многократно пране.? Наметала Лесно Care Plush може да се пере в машина за обзавеждане почистване след лека закуска в денят, леко се измива със студена вода, да се мотае да изсъхне или гали.Топъл съвет? Одеяла отпечатани само с предната страна на техните обратната страна е боядисана в бял цвят.? Цвят фланелевых плюшени завивки варира в зависимост от това разрешение.? Ние искрено се надяваме, че ще ви хареса това пушистое одеало за строителен камион.Но ако вие не сте доволни от това одеяло за дома, мека мебел, легла, можете да се свържете директно с нас, искрено се реши това за вас.

R

Продукти в категория