.

.

xigua Голям кош за играчки, Сладки Розови Динозаври, Кутия за Съхранение, Детска Кошница за Дрехи, Сгъваем Текстилен Органайзер, Кошница за Детски дрехи, Играчки, Книг?

xigua Голям кош за играчки, Сладки Розови Динозаври, Кутия за Съхранение, Детска Кошница за Дрехи, Сгъваем Текстилен Органайзер,

BGN 3.00
Продукти

❤ ГОЛЯМА КРЪГЛА КОШНИЦА за багаж - Размери 14 "височина x 20" диаметър, лесен за почистване с влажна кърпа или гъба, идеална за съхранение на детски играчкиголяма кошница за одеяла могат да се настанят възглавници, дълги одеяла, стеганое одеяло, за да проверите за творчество, дрехи и така нататък. ❤ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали : Кутия за съхранение, изработен от износостойкого платно, а подплатата - от водоустойчив полиетилен.Тъй като лигавицата е водоустойчив, и може да се използва и като кошница за мръсно бельо. ❤ ЗДРАВА конструкция И веревочная дръжка - Подсилени памучни въжени дръжки са създадени за лесно и удобно носене, когато се налага да се движат.Трайно дъното държи кошница за съхранение в изправено положение. ❤ Многоцелеви : кош за бельо осигурява добро решение за съхранение, например, за съхранение на дрехи в спалнята, за съхранение на играчките в детската стая, за съхранение на бебешки аксесоари, за съхранение на книги в килера, кърпи за баня или мръсни дрехи, в хола, декоративни кошници за съхранение, можете дори да поставите в багажника на колата. ❤ ТОПЪЛ ДОМ ЗА ПОДАРЪЦИ : кошница за съхранение са много полезни.Те предоставят неограничени възможности за съхранение.Той трябва да бъде във всяко семейство.Кутия за съхранение - добър помощник за семейството в организацията случайни неща, както и много практичен и топъл подарък, който можете да дадете на вашите приятели или семейство. Размер : 20 × 14 инча. Голям капацитет на Тегло : 22,2 унция Защо са избрали количката за съхранение на xigua? 1.xigua използва уникални шаблони САМ за създаване на красив и интересен дизайн, както и кутия за съхранение на дома - прекрасен пейзаж 2. Подсилена дръжка от памучни въжета улеснява транспортирането, и всяка писалка подсилено, така че няма нужда да се притеснявате за счупят 3. Сгъваема компактна конструкция ви позволява да съхранявате нея, когато тя не се използва, спестяване на пространство и лесно прехвърляне на 4. Кошница за съхранение на xigua изработени от високо устойчив материал, които се различават не само ниско тегло, но и дълъг живот!Решете проблемите си със семейството елементарно Ако вкъщи имате проблеми, навсякъде бъркотия и виждате навсякъде дрехи и играчки, тогава имате нужда от красива кутия за съхранение на голям капацитет, за да внимателно да ги съхраняват на едно място.

R

Продукти в категория