.

.

Универсално закрепване за радионяни, Регулируема Закопчалка камери за сигурност за защита на помещения за повечето универсални монитори, като Alro, Motorola Baby Monitor, мат?

Универсално закрепване за радионяни, Регулируема Закопчалка камери за сигурност за защита на помещения за повечето универсални

BGN 20.16
Продукти

[Как да конфигурирате] : Първо регулиране на дължината на универсален винт 1/4, подходящ за радионяни, след това поставете винт в тази дупка с резба 1/4Това е много бърза и лесна инсталация, но благодарение на трайни материали и универсално ракурсу тя може много добре да се поддържа детска камера за наблюдение. [Универсална съвместимост] : Нанася се на монитора на стена за статив 1/4 инча (резбово съединение).Регулируема ъглово планина за радионяни Arlo, радионяни Motorola и повечето универсални камери monitors. [Супер здрав материал ABS] : Безопасен силикон, без миризма и безопасна неръждаема стомана направили гъвкава и сигурна рафт за вътрешната камера е по-стабилна и надеждна.Камерата здраво заключена, за да предотврати падането.Създаване на безопасна среда за вашето бебе. [Получите най-добрата преглед за детето]: Е регулируема поставка за радионяни, дръжка за лесно свързване на всяко място, където искате да поставите монитор е идеален за преглед на вашето дете.Позволява да настроите камерата така, че да види детето си / домашен любимец / и т. по начин, който преди беше невъзможно. [100% качество]: Този титуляр за бебефони и радионяни поддържа професионално и отзивчиво следпродажбено обслужване, ако имате някакви проблеми след получаване или по време на употреба, добре дошли, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Нашето истинско чувство за самостоятелно използване: Опит 1 : мога да регулира различни ъгли, за да намерят най-достъпни места за моето дете.Притежател на фотоапарат с гъвкава стена е подходящ за всички видове детски креватчета и показва пълния вид на моето бебе спи, независимо от това, готвя аз или убираюсь.Тест 2 : мога да приключи около нещо, и той не мръдна.Ми позволява да настроите камерата така, за да видите моето бебе / домашен любимец / и т. по начин, който преди беше невъзможно.Опит 3 : мога лесно да се използва около греда креватчета, тя е много здрава и не съвети.Харесва ми, че аз не трябва да се засили монитор на стената, така че при нужда да ми все още е лесно да го вземете със себе си на движение.Мога да промените местоположението по всяко време, без излишни движения и проделывания дупки по стените ми.

R

Продукти в категория