.

.

Детска Шапка За душ, Силиконова Шапка За Плуване, Регулируем Шапка за душ За деца, Мека Защитна Капачка за Бебета, Предпазна Козирка, Шапка за деца (Розово, Голям раз?

Детска Шапка За душ, Силиконова Шапка За Плуване, Регулируем Шапка за душ За деца, Мека Защитна Капачка за Бебета, Предпазна

BGN 6.30
Продукти

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!Моля, измерете обиколката на главата на детето си, преди да закупят, тя е подходяща за обиколката на главата 16,5-22,8 инча (регулация) за използване от деца с 23 регулируем обков на шапочке ★ 【Сигурен качествен материал】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, който е много лек и, следователно, обещава здравина и издръжливост, подходящ за момичета, момчета, бебета, малки деца и за по-малките деца. ✔【Радостно време на къпане 】 Улесни време на къпане, да се улесни къпане на вашето дете и се забавлявайте!Този ергономичен козирка за баня предотвратява попадането на вода в ушите, очите или устата на бебето.Помощ за отстраняване на рискове, свързани с водобоязнью на вашето дете, ушни инфекции и суха гудением. ★ 【Лесен за почистване, за всяка употреба】 Не абсорбира вода, лесен за почистване, просто използвайте вода, за да отмие му. никога не се притеснявайте за постоянна замяна на козирка за къпане на вашето дете, поради ниско качество или неподходящи размери.Също така е идеален за почистването на коса, подстригване и стайлинг. ✔【Дизайн във формата на цвете】 Симпатичен ярък цвят, удобни и гъвкави.На теб, миличка, ще го харесат.Идеален за къпане и вземане на душ.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!Моля, измерете обиколката на главата на детето си, преди да закупят, тя е подходяща за обиколката на главата 16,5-22,8 инча (регулация) за използване от деца с 23 регулируем обков на шапочке. ★ 【Сигурен качествен материал】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, който е много лек и, следователно, обещава здравина и издръжливост, подходящ за момичета, момчета, бебета, малки деца и за по-малките деца. ✔【Радостно време на къпане 】 Улесни време на къпане, да се улесни къпане на вашето дете и се забавлявайте!Този ергономичен козирка за баня предотвратява попадането на вода в ушите, очите или устата на бебето.Помощ за отстраняване на рискове, свързани с водобоязнью на вашето дете, ушни инфекции и суха гудением. ★ 【Лесен за почистване, за всяка употреба】 Не абсорбира вода, лесен за почистване, просто използвайте вода, за да отмие му. никога не се притеснявайте за постоянна замяна на козирка за къпане на вашето дете, поради ниско качество или неподходящи размери.

R

Продукти в категория