.

.

Хидратиращ шампоан Tsubaki Premium (бензиностанция) 330 мл - дневно възстановява изтощена коса от ядрото. Възстановява влагата и блясък чак до върха.

Хидратиращ шампоан Tsubaki Premium (бензиностанция) 330 мл - дневно възстановява изтощена коса от ядрото. Възстановява влагата и блясък

BGN 3.00
Продукти

Хидратиращ шампоан Tsubaki Premium, обогатен с козметични и овлажняващи съставки, помага за възстановяване на сухи и непокорни коси, като ги прави гладки, блестящи и послушни от корените до върховетеИновативна технология на проникване, вдъхновена от салонными процедури, позволява на козметични съставки да проникнат в косата и подхранва им до върховете.Подходящ за суха и къдрава коса. Откъснете пакет за презареждане според часовниковата стрелка, поставете област на дозиране над бутилката и наклонете пакет за презареждане, за да се освободи течен разтвор. За да се предотврати бактериално замърсяване, моля, използвайте суха празна бутилка.Ако бутилката за почистване, моля, уверете се, че тя е напълно высушена преди повторното на съдържанието. Винаги доливайте във флакон-опаковка Tsubaki Premium Moist Shampoo. Откъснете пакет за презареждане според часовниковата стрелка, поставете област на дозиране над бутилката и наклонете пакет за презареждане, за да се освободи течен разтвор. За да се предотврати бактериално замърсяване, моля, използвайте суха празна бутилка.Ако бутилката за почистване, моля, уверете се, че тя е напълно высушена преди повторното на съдържанието. Винаги доливайте във флакон с дозатор Tsubaki Premium Moist Shampoo.

R

Продукти в категория