.

.

Къдрава Перука Дантела Отпред Коси 180% Плътност 13x4 Бесклеевые Перуки от Човешка Коса Предварително Выщипанные Бразилски Перуки за черни жени с Естествени черни Бе?

Къдрава Перука Дантела Отпред Коси 180% Плътност 13x4 Бесклеевые Перуки от Човешка Коса Предварително Выщипанные Бразилски

BGN 1.33
Продукти

Записани отпред детски коса могат да бъдат по-реалистичниБез подстригване на косата на перука.Осигурява по-голяма гъвкавост.Леко обезцветени възли.Минимална загуба. ❤️ Перуки, изработени от човешка коса на дантели : 100% Необработени естествени бразилски Къдрава перуки, изработени от човешка коса, изрязани във форма на млад донор директно, естествен вид, пълна и гъсти, отговарят на дължина и тегло.Бесклеевые Дантела Перуки Отпред, Без мирис, да не хвърли и не спутываются. ❤️ Качество на косата с висока плътност : Перуки от естествена коса на съвсем малък 13x4, швейцарско дантела, е лягат върху кожата, меки и дишащи, къдрава перуки с плътност на 180% за чернокожите жени, за да изглеждат по-естествено и пищно, могат да бъдат боядисани, завиты, се изправи, са подредени така, както на вас ви харесва. ❤️ На процеса на производство на перуки от човешка коса : Къдрава перука, на съвсем малък отпред Среден (19,5 - 22,5 инча), и интересите на повечето хора, на 4 гребени и 2 регулируеми лента улесняват инсталирането, дишаща и издръжлива дантела материал го прави по-удобен. ❤️ Завързана на перука е Подходящ за случая : Бесклеевые перуки, изработени от човешка коса 180% плътност, Подходящи за всякакви ситуации, като например парти и рожден ден, почивка и празнуване, выпускная церемония и сватба, всекидневния живот и така нататък, също могат да се използват като подаръци за семейството и приятелите. ❤️ Добри съвети и обслужване на клиенти : Моля, срешете къдрава перука от човешка коса с помощта на гребен с широки зъбци, климатик и намокрете си, за да се възстанови плътност, преди да инсталирате.Бърза доставка и 24-часово обслужване на клиентите винаги чакат за вас. Връщане на парите в рамките на 30 дни без причина.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем, докато не сте доволни. (1) Внимателно измийте наращенные коса!Не срешете и не срешете с четка мокри наращенные косата, защото това ще доведе до вырыванию косми и намаляване на живота на техните услуги. (2) Поддържайте ги влажна, особено ако често укладываете наращенные косата. (3) Не се допуска entanglements наращенных на косата.Внимателно распутайте сухи наращенные коса с помощта на гребен с широки зъбци. (4) Потупване на излишната вода с помощта на охладителни кули и оставете косата да изсъхне по естествен път.Моля, не се излагайте на слънце. (5) Всяка сутрин распускайте направления и наращенные косата.Поръсва се с техните кондиционирующим или финишным спрей, така че те да останат меки и покорни. (6) Не се четка за коса.Вместо това срешете ги с пръсти или с помощта на гребен с широки зъбци.

R

Продукти в категория