.

.

WellieSTR 5 Цветен Разтегателен Нож за Хоби, Прецизна Режещи Инструменти за Бродерия, Художествени Инструменти за прецизно Рязане на Хартия от Джоба скоба за самостоят?

WellieSTR 5 Цветен Разтегателен Нож за Хоби, Прецизна Режещи Инструменти за Бродерия, Художествени Инструменти за прецизно Рязане на Хартия

BGN 0.67
Продукти

✔ Размер : 145 *10 мм ✔ Цвят : 5 цвята, както е показано ✔Нож за хоби, с тънък нож, който лесно се управлява с помощта на силиконова ръкохватка за получаване на необходимите точни резултати върху винил, плат, картон, крафтовой хартия и много други. ✔ Разтегателен и безопасен, с цип за джоба, в стилни цветове Моранди. ✔ Писалка притежател е изработена от пластмаса, обернутого силиконовата дръжка с подвижни острие от вольфрамовой стомана, здрав и остър. ✔ Размер : 145* 10 мм ✔ Цвят : 5 цвята, както е показано ✔ Нож за хоби, с тънък нож, който лесно се управлява с помощта на силиконова ръкохватка, за да получите необходимите точни резултати върху винил, плат, картон, крафтовой хартия и много други. ✔ Разтегателен и безопасен, с цип за джоба, в стилни цветове Моранди. ✔ Писалка притежател е изработена от пластмаса, обернутого силиконовата дръжка с подвижни острие от вольфрамовой стомана, здрав и остър.

R

Продукти в категория