.

.

OZXNO 2 броя в Ретро Стил, Бравата е с Ключ във формата на Птицечовка с Крепежни Винтове за Ремонт/Декоративна Дървена Ковчег за Бижута (Бронз)

OZXNO 2 броя в Ретро Стил, Бравата е с Ключ във формата на Птицечовка с Крепежни Винтове за Ремонт/Декоративна Дървена Ковчег за Бижута

BGN 2.67
Продукти

Тип : Переключающая капаче с бронзов дизайн в Ретро стил, е добър помощник за самостоятелно приготвяне на ретро-занаятиМатериал : Изработен е от желязо, повърхност, покрити с антикорозионна обработка, издръжлив.Болт и затвори заедно в заключени / застопорени положение са с размери 2 1/4 инча от край до край и 1 1/2 инча . дължина засова е 3/4 инча, а в затворено състояние - 5/8 инча . на перваза на 1/4 инча на засове отива в затвора.Дължина на затвора е 1 5/8 инча.Приложение : Подходящ за шкатулок за бижута, дверц шкафове, антични шкатулок, дървени кутии, куфари, кутии за инструменти, подарък кутии, птичи къщички, детски куклени къщи и т. съдържание на Пакета включва : 2 елемента се затвори с ключа под формата на птицечовка, подходящи крепежни винтове.Тип : Переключающая капаче с бронзов дизайн в Ретро стил, е добър помощник за самостоятелно приготвяне на ретро-занаяти.Материал : Изработен е от желязо, повърхност, покрити с антикорозионна обработка, издръжлив.Болт и затвори заедно в заключени / застопорени положение са с размери 2 1/4 инча от край до край и 1 1/2 инча . дължина засова е 3/4 инча, а в затворено състояние - 5/8 инча . на перваза на 1/4 инча на засове отива в затвора.Дължина на затвора е 1 5/8 инча.Приложение : Подходящ за шкатулок за бижута, дверц шкафове, антични шкатулок, дървени кутии, куфари, кутии за инструменти, подарък кутии, птичи къщички, детски куклени къщи и т. съдържание на Пакета включва : 2 елемента се затвори с ключа под формата на птицечовка, подходящи крепежни винтове.Спецификация : Тип : Капаче с утконосом в ретро стил, Материал : желязо Цвят : бронз Размер : Затвори и бравата заедно в заключени / застопорени положение са с размери 2 1/4 инча от край до край и 1 1/2 инча . дължина капаче е 3/4 инча, а в затворено състояние - 5/8 инча . на перваза на 1/4 инча на защелке отива в затвора.Бравата е с дължина 1 5/8 инча Приложение : Подходящ за шкатулок за бижута, дверц шкафове, антични шкатулок, дървени кутии, куфари, кутии за инструменти, подарък кутии, птичи къщички, детски куклени къщи и т. съдържание на Пакета включва : 2 елемента ключалки с ключ във формата на птицечовка, 10шт крепежни винта.

R

Продукти в категория