.

.

ZITIANY, 4 Набор от Червила, Мързелива Бързо Червило, Устойчиви На Износване, Антипригарная чаша, Не Избледняват, Водоустойчив, Мат, Кадифе, Мъгливо, Набор от Червила, По?

ZITIANY, 4 Набор от Червила, Мързелива Бързо Червило, Устойчиви На Износване, Антипригарная чаша, Не Избледняват, Водоустойчив, Мат,

BGN 23.57
Продукти

? 【Мързелива матово червило за устни】 Този блясък за устни притежава матиран ефект и може да допълни всичко нюанси на кожатаПлавно Без скокове или Спадове.Блясък за устни дълго носене Съдържа Хидратираща формула За усещане за комфорт и мекота. ?【Супер удобен дизайн】 е Предназначен за мързеливи хора или тези, които се нуждаят от бърз грим.Благодарение на дизайна под формата на устните той е подходящ за повечето форми на устните.Ви дава възможност да завършите грим на устните в продължение на три секунди, спестявайки много време. 4 Набор от червило Внимателно подбрани за Вас, което Ви позволява да има едновременно няколко любимите си нюанси. ?【Натурална формула и здрав водоустойчив】 Натурални съставки осигуряват лека текстура, а интензивно хидратиране Осигурява шелковистое усещане за безтегловност. Антипригарная чаша, водоустойчив, не избледняват, остава в напълно сухо състояние, не се притеснявайте за това, че потта да навреди на вашият грим. ?【Лесно се нанася и почиства лесно】 Е много удобен, много красив комплект за грим на устни, лесно се носи.Идеално за всички, независимо от това, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор.Лесно се отстранява, бързо почистване.НЕ се притеснявайте за Пигментацията. ?【Гаранция за качество на продуктите】 Ние се стремим да създадем за Вас висококачествени продукти и услуги.Ако Имате някакви допълнителни въпроси за даден Продукт, винаги Можете да се свържете с нас по електронната поща.Zitiany ще Ви предостави Услуги и помощ в рамките на 24 часа.Тегло на продукта : 115,0 грама.

R

Продукти в категория