.

.

Изключителна Кремационная Урна от арт стъкло за Възрастни, Погребална Урна за Човешкия Пръст, Художествена Урна (Бял /Кръст)

Изключителна Кремационная Урна от арт стъкло за Възрастни, Погребална Урна за Човешкия Пръст, Художествена Урна (Бял /Кръст)

BGN 1.67
Продукти

✅ Размер : 8,3" (D) x 12" (H) Размер : 21 см (D) x 30 cm (H) ✅ Обем : 3,8 л (231,8 куб. ✅ Тегло : 2,30 кг., ✅ е Подходящ за тегло на тялото, приблизително 231 килограм -104 кг., ✅ Посетете нашия интернет-магазин : www. ✅ Размер : 8,3" (D) x 12" (H) Размер : 21 см (D) x 30 cm (H). ✅ Обем : 3,8 л (231,8 куб. ✅ Тегло : 2,30 кг., ✅ е Подходящ за тегло на тялото, приблизително 231 килограм -104 кг., ✅ Посетете нашия интернет-магазин : www.Нашата съвременна художествена урна от стъкло - това е уникална урна за праха.Тази елегантна стъклена урна за праха изработени от висококачествено стъкло, тъмно син, червен или бял цвят.Избор на изключителната ни стъклена урна за праха за любим човек - това е чудесен начин да изразите любовта си и да дари за спомен.Gregspol Оод е доставчик на кремационных урни, като например дървени урна за праха, модерни кошчета, кошчета за домашни любимци, стъклени Художествени урни, Художествени Урни и т., И се стреми да предоставя огромни възможности за эстетическому качество и дизайн.Тъй като ние знаем стойност урна, която по особен начин прославя и персонализира живот на любимия човек, урни за кремация са ръчно изработени, за да бъде наистина единствен по рода си изключителна оферта.Нашите урна за кремация, проектирани един от най-големите майстори на фарфору и стъклото на нашето време.Всеки продукт е уникален по своето създаване и смисъла.Урна за кремация е уникален и е създаден, за да запомни специален човек.Тъй като всяка урна е изработен ръчно и е уникална, цветове и модели може малко да се промени.Това ще дадете на вашия любим човек наистина уникална урна за кремация, направени специално за любимия човек. ⚠ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ носят отговорност за всички вносни мита, приложими или ограничения.

R

Продукти в категория