.

.

Angoily 10 бр. Домашен Пот и Мръсни Ютии С покритие, Златни Тампони За премахване на Чистач, Чиста Метална Чиния, Спирала Уплътнението, Инструменти за Запояване, Скрубер?

Angoily 10 бр. Домашен Пот и Мръсни Ютии С покритие, Златни Тампони За премахване на Чистач, Чиста Метална Чиния, Спирала Уплътнението,

BGN 3.33
Продукти

Крушка за почистване на мед : идеален за използване в духовках, грилях, тава, сковородках, градинска мебел, инструменти и много други Лесно премахва устойчив на мазнини и копоть.Медна тел : ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО : Тези тел от стоманена вата ще бъдат почистени в тежки условия, със специално отношение към вашите ръце.Те значително ще облекчи труден за почистване.Подложки за домакински почистващи средства : Как да ги използвате : Лесно се почистват при изплакване и пране в сапунена вода.Ако искате да почистите печката или бутилка с тенджера, можете да се овлажнява топчета за миене на съдове от неръждаема стомана, а след това и малко почистващ препарат.Крушка за почистване на заваряване : Бездимен, вкус, не, не. Топки за почистване на спирала тел : многократно се изтрие ржавое място.Гъба може да ви помогне да изчистите кухненска тенджера, тиган и т., е широко използвана в ежедневието.Крушка за почистване на мед : идеален за използване в духовках, грилях, тава, сковородках, градинска мебел, инструменти и много други. Лесно премахва устойчив на мазнини и копоть.Медна тел : ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО : Тези тел от стоманена вата ще бъдат почистени в тежки условия, със специално отношение към вашите ръце.Те значително ще облекчи труден за почистване.Подложки за домакински почистващи средства : Как да ги използвате : Лесно се почистват при изплакване и пране в сапунена вода.Ако искате да почистите печката или бутилка с тенджера, можете да се овлажнява топчета за миене на съдове от неръждаема стомана, а след това и малко почистващ препарат.Крушка за почистване на заваряване : Бездимен, вкус, не, не. Топки за почистване на спирала тел : многократно се изтрие ржавое място.Гъба може да ви помогне да изчистите кухненска тенджера, тиган и т., е широко използвана в ежедневието.Списък на пакетите 10 x телени топки Характеристики - Материал : Вълнени вложки от медна тел. - Цвят : Златист Пречистване на накрайници за запояване - Почиства уши паяльника без водна медна гъба. - Размер : телена гъба за миене на съдове 8x8x2. Запазва температурата на върха на скрепер за миене на съдове. - Безопасен и чист използвате жично скрубер. - За използване със суха паяльниками за почистване на запоителни дюзи.

R

Продукти в категория