.

.

Idoli 32 инча Дълбока Вълна на Синтетични Косми На Дантели Човешки Косъм Перуки, 13x4 Синтетични Косми На Дантели Къдрава Перуки за Черни Жени, 180 Плътност Меки HD Синтети?

Idoli 32 инча Дълбока Вълна на Синтетични Косми На Дантели Човешки Косъм Перуки, 13x4 Синтетични Косми На Дантели Къдрава Перуки за Черни

BGN 121.28
Продукти

Материал за коса премиум-клас : 100% истински необработен бразилски естествен косъм, 10 A, перуки плътност на 180% с детски кружевными предните перуки от човешка коса, копринена текстура, приятна за кожата, естествена и здрава, не добрикогато и не спутывается, може да изправяне, боядисване, избелва и прави префасонира под вашата собствена коса. придайте ви естествен външен вид.Здрави и Енергични.Размер на дантела : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 13x4, Hd Чисто швейцарско дантела, без лепило, невидимо, меко, дышащее и трайно. 100% Ръчна изработка, естествена линия на растеж на косата, подходящ за всички цветове на кожата, прави прическата по-естествена оборудвайте. Размер шапчица : 21-23 среден размер с регулируема каишка и 3 расческами вътре.Лесно се конфигурира и се задвижва все още, да се носят удобни, подходящи за повечето хора е много подходящ за начинаещи.Подходящ за случая : Това е костюм за вашата сватба и абитуриентски церемония, посещение на почивка и партита, подаръци на семейството и приятелите си, всекидневния живот и така нататък.(Може да бъде и професионално настроен).Дължина и поддръжка : Тъй като къдрави перуки имат фигура резба, дължина на перука трябва да се оправям, за да се измери от облегалката на главата до долу.Моля, обърнете се към изображение за измерване.Изпратено FBA (1-3 работни дни). Политика на връщане без причина в рамките на 30 дни. 24-часово обслужване на клиентите Винаги Ви очаква.Елегантност - това е красотата, която никога не избледнява, перуки, изработени от човешка коса Idoli ще ви помогнат да изглеждате още великолепнее! .Q1 : Това е човешка коса? .Q2 : Може ли да се оцвети или обезцветяване на косата?.В3 : Как да се измери дължина на перука?.Q4 : Има ли перука неприятна миризма?.когато дали той или спутывается?.Q6 : Колко време ще трае?.

R

Продукти в категория