.

.

SEWACC Детски Инструменти 56 БР Цианотипные Домашни Принадлежности Приспособления за деца Детски Инструменти Хартия За Печат на Хартия с Слънчев принтом Материал За ?

SEWACC Детски Инструменти 56 БР Цианотипные Домашни Принадлежности Приспособления за деца Детски Инструменти Хартия За Печат на

BGN 13.58
Продукти

Практичен инструмент за цианотипирования : прави свои собствени цианотипные снимки, и вие ще изпитате Огромно щастие по време на процесаХартия за цианотипа със Собствените си ръце са Изработени от висококачествени хартиени материали, безопасни за употреба.Така че, елате и купете Го сега!.Слънчевата хартия : Можете да дадете на тази хартия за производство на цианотипов на приятелите си или на децата, които обичат да правят със собствените си ръце.Ако Сте Любител на Ръкоделието, Тогава Тези ценни Книжа, които са Чувствителни към Слънчевите лъчи, - това сте Вие.Начин на използване е Прост и няма да Ви отнеме твърде много време.Традиционните инструменти за цианотипной живопис с ръцете си : рисуване на Слънцето Отлично практическо занимание за група.Независимо дали в Класната стая, Лагера, Работилница, на парти по случай рожден ден или всяка Друга група обстановка.Цианотипная хартия : Ако сте любител на ръкоделието, то тази книга, чувствителна към слънчевите лъчи, - това сте вие.Начин на използване е прост и няма да ви отнеме твърде много време.Аксесоар за diy : достатъчно на брой, за тази хартия за производство на цианотипов може да отговарят на вашите различни нужди.Списък на пакетите 56 x Цианотипная хартия Характеристики - Просто се наслаждавайте на времето, проведено от ръцете си с приятели и семейството!Размера на хартията, достатъчно за употреба, лесна и удобна цианотипная хартия. -Цвят : Набор за цианотипии различни цветове Размер : 29,70 X21,00 X0,10 см / 11,67 X8,25 X0 детска книга за занаяти. -Материал : Книжен цианотипная хартия за занаяти собствените си ръце - Те ще ви носят прекрасни впечатления от употреба, затова, моля, не се колебайте да ги купуват от нас от цианотипного материал. - Лесен и удобен за съхранение на багаж, който да не отнеме твърде много място, подходящ за продължителна употреба аксесоари за направи си САМ проекти. - Хартия, чувствителна към слънцето - това са домашните занаяти, които се развиват въображението на вашите деца. Хартия с образа на син на слънцето. - Цианотипная хартия изработени от добри материали и може да бъде без никакви проблеми изработени от цианотипных листа.Информация за продукти и Аксесоари за домашно проекти могат да бъдат използвани за създаване на цианотипных картини.

R

Продукти в категория