.

.

Candyland Шекерче На клечка Дъгата Заключване Снимка Фон Candyland балон Шекерче На Клечка Облачен Фон Новородени Момичета 1-во Украса на Първия Рожден Ден на Cupcake Сладолед ?

Candyland Шекерче На клечка Дъгата Заключване Снимка Фон Candyland балон Шекерче На Клечка Облачен Фон Новородени Момичета

BGN 26.27
Продукти

【Размер 】 : 7x5 фута/2,1 м x 1,5 м, леки, удобни за съхранение и пренасяне в комплекта са включени само 1 фон за рожден ден в замък на принцеси (сгъваема).На фона стойка в комплекта не са включени. 【Материал 】 : Винил плат, без заплитания, безшевни, с компютърна печат.На този фон принцеса за парти по случай рождения ден ще добави и забавление на вашето парти!Подходящ за вътрешна и външна употреба. 【Прилагат】 : Фон за рожден ден в замък на принцеси с цветя за душата на дете, рожден Ден, фотосесии на новородени деца, photocall селфи, подпори за фотобудки, снимки на интериора и на открито.Тя може да се използва като гоблени, покривки, тапети за декорация на стените на стаята и т. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове.Не показва и не выцветающий.Продукта се изпраща в сгънат вид, лесен за носене, той е здраво шарнирно рамо и се разгъва точно така. 【Топли съвети】: 1.Подпори за детски фото студио принцеса в розово замъка на сватба, рожден ден, не е водоустойчив, моля, не мийте си във водата, ако той е мръсен, можете да избършете го с влажна кърпа. При необходимост можете да прогладить фон с обратна страна (без изображение) за премахване на бръчки. Работи със самозалепваща лента за залепване за стената, когато не влакчета.Описание на продукта Съдържание на опаковката : Само един фон за рожден ден в замък на принцеси (в сгънат вид).Поставка за фон и клипове в комплекта не са включени.Използване на продукта : принцеса фон за парти по случай рождения ден, той е много подходящ за украса на парти по повод деня на раждане (Ден на раждане/сватба/Детски душ/ снимка във ваканция/почивка/кръщение и т.) Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, начало декор, и т.За гънките : За облекчаване на транспорт и опаковка, на този фон за рожден ден, 1-ви принцеса с фантазийным розов замък ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки (ако сте против бръчки, моля, внимателно да се купуват).Но не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, начин за възстановяване на следващия : 1. Използвайте ютия, внимателно проглаживая с обратна страна, като кликнете върху обратната страна, за да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо ще бъде добра мярка.

R

Продукти в категория