.

.

Поле на монитора на камерата Fotga A70TLS със 7-инчов сензорен екран за цифрови огледално-рефлексни кинокамер, Форма на вълната, Вектор, Всички вълни, 3D LUT, FHD, 1920x1080 Вход/из?

Поле на монитора на камерата Fotga A70TLS със 7-инчов сензорен екран за цифрови огледално-рефлексни кинокамер, Форма на вълната,

BGN 114.99
Продукти

Fotga винаги се опитва да предложи професионални и полезни инструменти assit за потребителите, създателите на филми, и това помага на клиента да създаде прекрасни работа Вход / изход 4 K, HDMI.3 G SDI вход/изход (наличен на модели A70 TLS). 3 D LUT (на разположение на модели A70 TL и A70 TLS).Изход Прилеп за едновременно захранване на монитор и камера.Пристанище JTZ J6 ви позволява да управлявате функциите на монитора с помощта на горната ръкохватка JTZ DP30, ръкохватката DP30 за ръце или DP30 follow focus.Няколко plug-in порт за разширяване на възможностите на едновременна работа с много аксесоари, и това значително ще разшири вашите възможности работа.Лек (с тегло нето около 380 г) и компактен, но с пълен набор от функции.Често срещан проблем, с който можете да се сблъскате : .Управление със сензорен екран осигурява бързо и прецизно управление на пряко чрез sceen, можете да настроите менюто с лице до екрана, не е необходимо да се провери бутоните един след друг.Той също така поддържа управление на физически бутони. функцията на бутоните може да се настрои според вашите нужди.Бутон колелата на разположение за избор и настройки на quich.Регулируем ъгъл на наклона на адаптер за топла башмака с винтовым монтиране с 1/4 инча.Той също така поддържа се захранва от променлив ток.Размер на екрана : 7 инча. Разделителна способност : 1920x1080. Яркост : 450 кд/м2.Контраст : 1200 : 1. Ъгъл на виждане : 178 °. Входно напрежение : 7-18 В постоянен ток. Размер : 217x125x24,8 (мм). Тегло : около 380 г. Актуализация на фърмуера USB (фърмуер може да свалите от официалния сайт на fotga).Стандартен 3 G SDI вход /изход и Стандартния 4 K, HDMI вход / изход. (Hub JTZlink в комплекта не е включена, просто за демонстрация).Хистограма на яркостта / Вграден звук / Фалшиви цветове / Система за помощ при фокусиране на върха (червен, зелен, син и бял цвят по избор) / Експозиция Zebra (регулира на 1-100% ) / Поле за проверка.Анаморфный режим (2. Обръщане на изображението (вертикално) / Замразяване на изображението / Маркер за сигурност / Централна маркер.Маркер съотношението (4 : 3,16 : 9,16 : 10,5 : 4,1. Регулируемата цветова температура. 1 x Монитор A70 TLS с сенника.

R

Продукти в категория