.

.

Палитра за Смесване на грим Thinp, 2 Бр. Акрилна Козметична Палитра с 2 бр. Инструмент-Шпатула, Тава за Смесване Грим за Основа, Сенки, Червило, за Мигли, Нокти Арт, Салон ?

Палитра за Смесване на грим Thinp, 2 Бр. Акрилна Козметична Палитра с 2 бр. Инструмент-Шпатула, Тава за Смесване Грим за Основа, Сенки, Червило,

BGN 2.60
Продукти

Пратката включва в себе си : Вие ще получите 2 бр палитра за смесване на грим и 2 бр. шпатула от неръждаема стомана.Размер на палитрата тонален крем е около 15 * 10 см / 5,91 * 3,94 инча, а размерът на шпатула за грим - около 15 см / 5,91 инча, идеален размер за пътуване.Здрав материал : Тава за смесване на козметика е изработена от висококачествен акрил, а лопаточка - от неръждаема стомана, която е трайна и трайни, не ръждясва и лесен за почистване.Идеален за употреба с различни цветни козметични средства.Прозрачен дизайн : Акрилна козметична палитра е прозрачна, така че можете да видите разход на цвят независимо от това, дали той си кожата по време на нанасяне на грим е, че е идеален за професионални салони за красота или у дома лична употреба.Лесна употреба : Тази палитра за маникюр nail art е кръгъл отвор за палеца си по ръба за по-лесен задържане и фиксиране.Лопаточка за грим от неръждаема стомана изпълнена с двойна глава, за да отговори на различните нужди в избора на цветове.Широко приложение : Миксер за палитра грим е идеален не само за смесване на тонален крем, сенки за очи, червило, лак за нокти и друга козметика.Но също така е подходящ за смесване на цветове художествени пигменти, като подаръци за вашето семейство и приятели.Характеристика : Палитра за смесване на грим е достатъчно голям, за да конфигурирате различни козметични цветове, като тонален крем и сенки за очи.В същото време той е лек и лесен за носене!Технически характеристики : Заглавие : Тава за смесване грим Цвят : прозрачен Материал : акрил Размер : Палитра : 15 * 10 см / 5,91 * 3,94 инча Шпатула : 15 см / 5,91 инча нето Тегло : 93 гр бруто Тегло : 95 грама Опаковка : В торби Размер на опаковката : 20*15*0.5 см Опаковъчен лист : 2 комплекта с акрилни палитра за смесване на грим.

R

Продукти в категория